Stiri

232

Programul Erasmus+ de la USAMV Cluj-Napoca continuă

autor

MeetMilk.ro

distribuie

USAMV din Cluj-Napoca a fost evaluată pozitivde către Comisia Europeană pentru următorii șapte ani și a primit Certificatul de calitate ”Erasmus Charter for Higher Education 2021 – 2027”, ceea ce va asigura finanțarea proiectelor eligibile ale universității prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene (UE).

”Fidelă misiunii sale de a forma specialiști pentru o piață a muncii europeană si mondială, USAMV Cluj-Napoca se preocupă în mod susținut de îmbunătățirea indicatorilor de performanță în domeniul activității didactice și de cercetare, în vederea obținerii de competențe reale pentru absolvenții săi.

Acest lucru devine posibil doar prin conexiunea cu sistemele educaționale europene și implementarea elementelor de progres, racordarea la standardele și cerințele internaționale, iar programul Erasmus+ este unul din instrumentele care ne stau la îndemână.

Erasmus+ oferă, astfel, oportunități de educație și formare profesională și personală, cu impact și asupra dezvoltării capacității organizationale, sporind vizibilitatea universității și contribuind la crearea unor colective de cercetare multidisciplinare și internaționale”, a declarat Prof. dr. Roxana Vidican, coordonator Program Erasmus+ în cadrul USAMV Cluj-Napoca.

Din 22 februartie 2021, USAMV Cluj-Napoca dă startul unei noi sesiuni de aplicații destinată studenților care doresc să beneficieze de oportunitățile oferite de Programul Erasmus+.

Detalii despre noua sesiune de aplicații: https://erasmus.usamvcluj.ro/, se arata in comunicatul transmis redactiei Meat.Milk.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2