Stiri

201

Profi nu va lipsi de la Conferința Internațională Meat.Milk

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Una dintre cele mai importante rețele din retail-ul alimentar românesc, Profi, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Internațională Meat.Milk, care va avea loc în zilele de 6 și 7 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”Criză sau Oportunitate? Al 12-lea ceas pentru sectoarele de carne și lapte ale României!”

Profi este compania românească de retail modern cu cea mai mare extindere în teritoriu și cu un ritm de creștere încă neegalat în țara noastră.

În mai 2019, a devenit prima rețea cu mai mult de 1000 de magazine amplasate în aproape 500 de localități din toate județele și municipiul București iar în decembrie 2021 depășea 1500 de magazine.

Extinderea continuă cu sute de noi magazine în fiecare an. Din 2017, rețeaua este deținută de Mid Europa Partners (MEP), unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est.

Mid Europa a preluat Profi de la fondul de investiții Enterprise Investors printr-o tranzacție record în retail-ul românesc, contra sumei de 533 milioane euro.

În 2021, recomandarea făcută Familiei regale de către Comitetul particular de experți și livrările făcute către Casa Regală timp de mai bine de un an au făcut ca rețelei PROFI Rom Food să îi fie conferită calitatea de Furnizor al Casei Regale a României, pentru produse alimentare și nealimentare.

Dobândirea acestui statut reprezintă o recunoaștere a faptului că serviciile și produsele companiei au fost solicitate și apreciate de către Casa Regală a României.

Calitatea de furnizor al Casei Regale a României reprezintă o dovadă în plus a muncii și contribuției fiecărui membru al echipei PROFI la succesul obținut.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2