Stiri

298

Procesatori români, vă puteți înscrie la World Cheese Awards 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Organizată de The Guild of Fine Food, cea de-a 36-a ediție a World Cheese Awards are loc la Viseu,-Portugalia, în perioada 14-17 noiembrie – iar producătorii de oriunde din lume își pot înscrie brânzeturile chiar acum.

Evenimentul anual atrage procesatori de pe tot globul, cu peste 4.500 de brânzeturi din 43 de țări fiind înscrise în 2023. Lista lungă este redusă în timpul evenimentului, iar câștigătorul, adesea într-o competiție directă cu locul secund, este în cele din urmă determinată.

Fiecare înregistrare este evaluată pe meritul său de către un juriu format din peste 250 de experți tehnici, retaileri, cumpărători și scriitori de produse alimentare, cu trei medalii – de bronz, argint și aur – la joc. Dar o singură brânză ia râvnitul gong al Campionului Suprem.

Producătorii de brânzeturi din întreaga lume sunt încurajați să participe, deoarece organizatorii se asigură că evenimentul poate accepta înscrieri din toată lumea, prin stabilirea de puncte de consolidare la nivel internațional, plus depozitare și transport la locul de jurizare.

John Farrand, MD al Guild of Fine Food, a declarat: „Suntem încântați să ducem World Cheese Awards într-o nouă țară și regiune gazdă, prezentând evenimentul cu orașul Vișeu, la cea de-a 36-a ediție a premiilor.

„Situat în inima regiunii viticole Dão, Viseu are o cultură bogată în mâncare și băutură, ceea ce îl face o locație potrivită pentru inaugurarea World Cheese Awards din Portugalia.

Evenimentul reunește comerțul global de brânzeturi și este unic în promovarea relațiilor internaționale în industria produselor lactate. Acesta va reuni, din nou, cei mai importanți experți internaționali în brânzeturi și cele mai bune brânzeturi din lume.”

Campionul din 2023 a fost compania norvegiană Gangstad Gardsysteri, care a primit Medalia de Aur pentru brânza numită Nidelven Bla.

Înscrierile pot fi trimise prin gff.co.uk/worldcheese în perioada 13 iunie - 16 septembrie sau până la atingerea limitei de înscriere. (Foto: Dreamstime) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2