Stiri

169

PIONEER-GRUP justifică pe deplin încrederea partenerilor săi

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În 20 de ani de activitate, PIONEER-RTOR justifică pe deplin încrederea  partenerilor săi, deopotrivă, clienți sau furnizori. Conectați la evoluția piețeii, oferind produse și servicii inovatoare, PIONEER-RTOR este o certitudine în peisajul companiilor de profil, probând eficiență și dinamism.

Atenta la oportunitatile pietii, compania PIONEER-RTOR, a achizitionat pe parcursul anului 2014 pachetul majoritar de actiuni al companiei STIA, experimentat producator de amestecuri de injectare, mixuri de condimente, aditivi functionali, arome si coloranti ce activeaza din 1992 pe piata din Romania.  

Experiența STIA, în beneficiul partenerilor

  “Scopul parteneriatului este acela de a pune la dispozitia procesatorilor, experienta, calitatea, stabilitatea, produsele si serviciile celor doua firme, intr-un proiect comun. Prin crearea PIONEER-GRUP, se asigura dezvoltarea eficienta de produse si solutii complete, de la condimentatie functionala si pana la membrane si tratamente termice, prin utilizarea avantajelor competitive, a resurselor logistice, a specialistilor celor doua companii. Corelarea intre functionalitatea aditivilor, a mebranelor si a tratamentelor temice este acum garantata. Astfel bagajul de cunostinte al specialistilor STIA este pus la dispozitia clientilor,baza de informatii, retete, mixuri de condimente personalizate, tehnologii de fabricatie, modul de lucru, solutiile propuse de acestia, sunt rezultatul a 20 de evolutie si experienta. Cercul este inchis de PIONEER prin oferirea membranelor corecte pentru aplicatia respectiva, asistenta la umplere, asistenta pe durata tratamentelor temice, personalizarea membranelor in beneficiul procesatorilor prin imprimare, curbare, stufuire, gofrare sau gofrare expres. Nu in ultimul rand organizam periodic seminarii dedicate specialistilor din industria carnii, seminarii menite sa actualizeze si sa completeze cunostintele acestora”, informeaza pentru revista Fabrica de Carne oficialii companiei. O serie de proiecte comune demarate de cele doua companii la final anului 2014 confirma ca PIONEER-GRUP se indrepta in directia corecta si demonstreaza capacitatea de a raspunde afirmativ si la cele mai provocatoare proiecte.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2