Repere

255

Petre Daea, pentru a treia oară Ministru al Agriculturii

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Domnul Petre Daea urmează a fi desemnat în cadrul Biroului Executiv al Consiliului Național al PSD drept acela care îi va lua locul lui Adrian Chesnoiu în funcția de Ministru al Agriculturii.

În acest fel, domnul Daea va fi pentru a treia oară la conducerea instituției, stabilind și un record în acest sens, în întreaga istorie a agriculturii românești.

De profesie Ingriner agronom, domnul Daea deține și titlul de Doctor în Științe Agricole, fiind unul dintre marii specaliști în agricultură ai României.

În precedentele mandate, putem contabiliza eficientizarea activtății APIA și AFIR, în sensul efectuării cu rapiditate a plăților către agricultori, precum și preluarea de la ex-ministrul Daniel Constantin a proiectelor privind irigațiile, demarând o parte din lucrările de reabilitare a sistemului național.

Nu putem omite faptul că Petre Daea a fost unul dintre puținii miniștri de resort care au dat atenție Industriei alimentare.

De data aceasta, misiunea nu îi va fi deloc ușoară, dacă ținem cont de uriașele dificultăți cu care se confruntă agroindustria României.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2