Tehnologii

229

Pentru Testo România, anul 2021 a fost cel al provocărilor, dar și al realizărilor

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cum, este momentul în care, pe de o parte, se fac bilanțurile anului trecut, iar pe de altă parte, se creionează proiectele acestui an, ne-am adresat domnului Horațiu Bașa-Manager General al companiei Testo România, pentru a ne vorbi despre activitatea firmei pe care o conduce. Iată ce a declarat pentru revista Meat.Milk:

”Chiar dacă anul a început cu destul de multe necunoscute și probleme legate de pandemie, am reușit să ne organizăm activitatea în așa fel încât să putem face față tuturor provocărilor, iar acum putem spune că lucrurile au evoluat chiar mai bine decât ne-am așteptat.

Astfel, cu o creștere generală de peste 28%, comparativ cu anul anterior, Testo România a înregistrat cea mai mare creștere anuală de la înființare și bineînteles, cea mai mare cifră de afaceri de până acum. Creșterea s-a realizat pe toate segmentele de activitate, inclusiv pe zona de produse destinate industriei alimentare, unde creștrerea a fost în medie, de 17%.

Pe zona de produse destinate sectorului alimentar sunt câteva produse pentru care creșterea a fost una semnificativă. Putem menționa aici sistemele de monitorizare a condițiilor ambientale (temperatură și umiditate), unde creșterea a fost de peste 50% și testerele pentru calitatea uleiului de gătit, unde am avut o creștere record de peste 150%.

De asemenea, proiectele complexe de digitalizare a procedurilor de calitate, unde am furnizat atât aparate de măsurare cât și software și servicii, au avut o evoluție mai mult decât încurajatoare.

Un alt aspect important, care merită precizat, este acela că, până acum am reușit să facem față cu bine crizei de componente electronice și indiferent de provocările generate de furnizorii de componente legate de prețuri și disponibilitate, Testo a reușit pe tot parcursul anului să livreze la timp produsele și să limiteze la maxim creșterea prețurilor produselor comercializate.

În concluzie, putem spune că până la urmă, eforturile și mobilizarea echipei noastre au fost răsplătite și pentru asta dorim să le mulțumim clienților și partenerilor noștri care ne-au acordat încredere în aceste vremurii nteresante.

Anul 2022 îl începem cu optimism, mai ales că se împlinesc 10 ani de când Testo România a luat naștere și ne așteapta un an plin cu surprize plăcute, pregătite pentru clienții și partenerii noștri.

Chiar dacă începutul de an 2022 ne găsește în aceeași situație instabilă, putem spune că așteptările noastre sunt la fel de ambițioase și avem planuri la fel de îndrăznețe, mai ales că am reușit să creștem echipa cu oameni de valoare și intenționăm să deschidem un nou sediu, tocmai pentru a fi mai aproape de clienții noștri.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2