Stiri

317

Pentru industria ambalajelor, anul 2023 este sinonim cu interPack

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Anul 2023 este în sfârșit aici și așteptăm cu nerăbdare cea mai mare și cea mai internațională întâlnire a industriei din sectorul de procesare și ambalare. Iată ce au pregătit expozanții:

Ei vor arăta cum să schimbi jocul când vine vorba de durabilitate, tehnologia de procesare și ambalare pentru o viață mai bună sau procese de producție eficiente, care necesită mai puține resurse.

Aproximativ 2.700 de jucători cheie și nou-veniți din întreaga lume folosesc interpack în perioada 4 - 10 mai ca scenă pentru a-și prezenta premierele și pentru a sărbători reuniunea mult așteptată a industriei globale de ambalare.

„Interpack s-a întors și Syntegon, desigur, este acolo. La standul nostru, vizitatorii experimentează tehnologia de procesare și ambalare pentru o viață mai bună”, spune Dr. Michael Grosse, CEO Syntegon Technology. „Pe aproape 2.000 de metri pătrați, prezentăm soluții inteligente și durabile pentru mâine – automatizate, digitale și eficiente.” La interpack, compania este prezentă cu un stand în Sala 6.

MULTIVAC este nerăbdătoare de eveniment. Compania își prezintă tehnologiile în mai multe locații la târg, de exemplu în Sala 5. „Suntem foarte bucuroși că industria se reunește după pauza indusă de Covid.

Fiind un târg mare, lider internațional, interpack este o platformă importantă pentru prezentarea tendințelor și noutăților. Într-un total de patru zone de prezentare, grupul MULTIVAC își prezintă portofoliul complet de soluții, atât pentru produse alimentare, cât și pentru produse medicale și farmaceutice.

Accentul este pus pe soluții inovatoare, durabile de procese și ambalare, precum și pe servicii digitale care ajută la crearea unor procese de producție eficiente, evitând în același timp risipa inutilă de resurse”, spune Christian Traumann, CEO și purtător de cuvânt al consiliului de administrație al MULTIVAC și vicepreședinte al interpack. .

Tehnologia de procesare și ambalare a dulciurilor

La Aasted ApS din Sala 1, centrul atenției este pe industria de ciocolată, de panificație și de cofetărie. „Vom lansa noi soluții interesante de îmbrăcare și turnare, astfel încât vizitatorii să fie primii care le vor vedea“, spune CEO Piet H. Tæstensen cu privire la noutăți.

„Suntem încântați să participăm din nou la Interpack după șase ani lungi. Ne-am îmbunătățit echipamentul și l-am făcut mai durabil. Vom expune câteva produse care economisesc energie, o linie completă de panificație și întregul nostru portofoliu de mașini de călire. De asemenea, echipa noastră post-vânzare și service va fi acolo pentru a oferi cele mai potrivite planuri pentru afaceri pentru a preveni oprirea producției.”

Ralf Schäffer, membru al consiliului de administrație al SOLLICH, așteaptă cu nerăbdare târgul. „Interpack s-a întors! Întreaga echipă din SOLLICH și CHOCOTECH este fericită că interpack 2023 este aici.

Ultimele timpuri au întărit nevoia de întâlniri personale cu clienții și discuții „în viața reală” în fața exponatelor. interpack va modela tendințele din industrie, în special în ceea ce privește digitalizarea și sustenabilitatea, pentru următorii ani.” Compania oferă o varietate de procese de producție pentru toate tipurile de produse de cofetărie și este prezentă la târg cu un stand în Sala 3.

Inovații de materiale durabile

Se întâmplă multe pe piață pentru ambalaje, materiale de ambalare și ajutoare pentru ambalare. Vizitatorii se pot aștepta la multe noutăți, de exemplu la Metsä Board din Sala 8a. Compania este specializată în dezvoltarea cartonului ușor și a cartonului barieră reciclabil.

„Cu produsele și serviciile noastre, putem reduce amprenta de carbon a ambalajelor de-a lungul lanțului valoric, de la selecția optimă a materialelor, designul ambalajului, simularea 3D și îmbunătățim reciclabilitatea și eficiența producției.

Avem o foaie de parcurs clară pentru a trece la produse și producție 100% fără fosile până la sfârșitul anului 2030“, este modul în care VP Communications Marjo Halonen descrie focalizarea companiei.

Sistemele de ambalare de la SCHÜTZ sunt folosite de un milion de ori în fiecare zi în întreaga lume. La interpack din Sala 10, compania prezintă printre altele produse noi, cum ar fi seria Green Layer, care ajută clienții să-și minimizeze amprenta de carbon.

„Pentru Schütz, pentru echipa noastră globală și pentru clienții noștri activi la nivel internațional, interpack este cea mai mare și cea mai importantă platformă de comunicare și informare din lume.

Cu conceptul nostru general multimedia, animații digitale și, bineînțeles, în discuții personale cu echipa noastră internațională, la standul nostru prezentăm produse noi care sunt ideale pentru o economie circulară și optimizează lanțul de aprovizionare al clienților noștri atât din punct de vedere economic, cât și ecologic”, spune CEO Roland. Straßburger, vicepreședinte al interpack.

Tot în Sala 10, se află ProAmpac Flexibles Iată soluții creative pentru zona ambalajelor flexibile. „ProAmpac este încântată să revină la Interpack, deoarece acest târg ne permite să ne întâlnim cu o gamă largă de mărci din întreaga lume. Suntem nerăbdători să discutăm despre abordarea ProAmpac cu privire la soluțiile de ambalare durabile și despre cum putem colabora cu clienții pentru și mai multe inovații.

Starlinger în Sala 8a oferă mașini pentru producerea sacilor din plastic țesut, precum și sisteme pentru reciclarea materialelor plastice, extrudarea și rafinarea PET-ului.

„La interpack 2023, prezentăm pentru prima dată noul nostru sistem de croitorie a sacilor alături de cele mai recente dezvoltări de produse din domeniul sacilor țesute. Accentul nostru este pe economia circulară, producția care utilizează resursele în mod responsabil și eficiența energetică”, spune Angelika Huemer, Managing Partner Starlinger & Co, cu privire la participarea la târg.

Informați, decorați, individualizați

Cum să marcheze produsele, în siguranță, eficient și într-un mod inteligent, este ceea ce vizitatorii pot învăța, de exemplu, la Bluhm Systeme în Sala 8b. Aici și în Sala 8a, centrul atenției este pus pe ambalaj ca mijloc de informare.

„În acest an, lumea de marcare a interpack este concentrată într-un număr și jumătate din toate cele 18 săli de târguri. Așteptăm deja multe discuții cu clienții noștri, designul impresionant pentru standul nostru și numeroasele produse noi.

Suprafața de 300 m² ne oferă suficient spațiu pentru o prezentare în prim-plan a elementelor noastre importante”, spune Andreas Koch, Director de vânzări la Bluhm Systeme.

„Suntem încântați că, cu interpack, cel mai mare târg comercial de top are loc din nou în acest an – și chiar la ușa noastră”, spune Matthias Rauen, director de vânzări al Langguth GmbH, care este reprezentată și în Sala 8b.

„Cu mașinile noastre de etichetat, dorim să îndeplinim cerințele moderne ale lumii producției în ceea ce privește mașinile mai eficiente, grade mai ridicate de automatizare, precum și cerințele de service ale sistemelor de producție, cum ar fi înregistrarea datelor OEE sau întreținerea predictivă.”

Tehnologii durabile

Cu mașini flexibile de umplere și ambalare pentru segmentele de piață farmaceutice, bunuri de larg consum, hârtie de igienă și produse medicale, grupul de ambalare OPTIMA sprijină companiile din întreaga lume.

La interpack, accentul este pus pe soluții durabile. CEO-ul Dr. Stefan König este bucuros să așteaptă cu nerăbdare târgul: „interpack este cea mai bună dintre toate opțiunile din întreaga lume pentru a fi la curent cu cele mai noi evoluții în tehnologie, atât rapid, cât și concis.

Vizitatorii noștri au șansa de a experimenta expozițiile noastre fascinante, precum și competențele noastre tehnologice în acțiune. Prezentăm, de asemenea, soluții de servicii personalizate și demonstrăm cum să transformăm clienții noștri în schimbari de joc în ceea ce privește sustenabilitatea.”

Tot în Sala 16 se află Romaco Holding, pentru care aspectul de sustenabilitate este factorul decisiv și în ediția din acest an a târgului: „Folosim interpack pentru a prezenta conceptele noastre de mașini sustenabile și inovatoare.

Ele nu numai că ajută clienții noștri să-și reducă emisiile de carbon, ci și costurile de producție. În plus, oferim laboratoare pentru granulare, peletare, acoperire peleți, tehnologii de umplere și consultanță pentru ambalaje durabile”, spune CEO-ul Jörg Pieper.

În total, aproximativ 2.700 de expozanți de la interpack prezintă tehnologia de ambalare și procesare pentru mâine. Numeroase specialități, cum ar fi programul de prelegeri în centrul atenției, discuții și tendințe, precum și subiecte în tendințe ale industriei, se adaugă la ceea ce este oferit vizitatorilor.

Biletele pentru târg sunt disponibile acum pe www.interpack.com/tickets

Pentru mai multe infirmații, accesați www.interpack.com

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2