Stiri

696

Participare puternică și evenimente de top la Anuga 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cel mai mare și cel mai important târg din lume pentru industria alimentară, Anuga, revine în 2023 cu o participare puternică: Conform situației actuale, peste 7.800 de expozanți din 118 țări participă la târgul care va avea loc din ziua de 7, până în 11 octombrie în Köln, pe un spațiu de expoziție care acoperă aproximativ 300.000 m² la centrul de târguri complet rezervat.

Ponderea expozanților străini este de 94 la sută. Țările cu cel mai mare număr de expozanți provin din Belgia, China, Germania, Franța, Grecia, Italia, Țările de Jos, Polonia, România (cu 77 de participanți, n.n.), Spania, Turcia și SUA. Sub tema-cheie „Creșterea durabilă”, împreună cu noi parteneri, Anuga de anul acesta oferă în plus un program diversificat de evenimente și conferințe care se concentrează pe temele actuale ale industriei alimentare.

„Anuga 2023 este mai mare și mai internațională decât oricând și își confirmă succesul continuu ca târgul alimentar numărul unu la nivel mondial. Cu cele 10 expoziții comerciale sub același acoperiș, cea mai mare comunitate industrială din întreaga lume, precum și un program de evenimente și congrese nou conceput, vom crea o experiență de genul special în acest an”, a explicat Gerald Böse, președinte și director executiv al Koelnmesse GmbH.

Tot în ceea ce privește vizitatorii, Anuga va uni din nou factorii de decizie naționali și internaționali de top din comerț, industrie și piața out-of-home din întreaga lume. Numeroși dealeri și distribuitori de alimente renumiți din aproximativ 20 de țări diferite și-au confirmat deja prezența.

S-au înregistrat deja toate lanțurile de magazine importante din zona de limbă germană, inclusiv Aldi, dm, Dohle, Edeka, Kaufland, Lidl, Metro, Netto, Penny și Rewe. Din străinătate, printre altele, Auchan din Franța, Coop și Migros din Elveția, Costco, Target și Walmart din SUA, Aeon Co din Japonia, Carrefour din Franța, Max Hypermarket din India precum și Zona Sul din Brazilia sunt reprezentate.

Noi parteneri, noi evenimente

În fața provocărilor globale precum schimbările climatice, deficitul de resurse și creșterea populației, Anuga 2023 pune accent pe tema cheie „Creșterea durabilă”. Pentru a discuta aceste teme și alte teme cu comunitatea de specialitate, târgul oferă un program exigent de congrese și evenimente cu mulți vorbitori de primă clasă în 2023.

În cadrul prelegerilor și discuțiilor în panel, teme precum realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă (ODD). ), transparența și trasabilitatea lanțurilor de aprovizionare și a produselor, producția mai ecologică, cultivarea materiilor prime care economisește resursele, risipa alimentară, precum și modalitățile către un sistem alimentar circular vor fi discutate împreună cu noi parteneri precum EIT Food, liderul european. inițiativa pentru inovații alimentare și UNIDO, Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială.

Anuga oferă în plus alte formate pe tema New Food sub steagul Anuga HORIZON. Alături de „Conferința Anuga HORIZON” de primă clasă și prelegerile pe tema Anuga Trend Zone, în spațiul expozițional Anuga HORIZON sunt reprezentate și start-up-uri inovatoare. Dincolo de aceasta, în cadrul unui format interactiv numit „Meet the Experts”, există șansa ca experții din secțiunea alimentară, industrie și domeniul științific să se angajeze într-un schimb și o rețea.

Conferința Anuga HORIZON va reuni pe 9 și 10 octombrie o serie de experți și pionieri din industrie sub titlul „Inspire the Future”. Accentul este pus pe tehnologii, de exemplu inteligența artificială pentru un sistem alimentar durabil, rolul pe care jucătorii globali îl adoptă în transformarea către economia Noua Alimentară sau implementarea proteinelor alternative și pe bază de plante.

Tendințe și produse noi

Susținut de Anuga HORIZON, Bulevardul Inovației de pe Bulevardul de Nord servește ca un centru central pentru tendințele și inovațiile tematice. Aici vizitatorii pot găsi formatele de evenimente Anuga consacrate „Anuga Trend Zone” și „Anuga taste Innovation Show”.

Zona de tendințe Anuga, prezintă tendințele actuale ale produselor alimentare și ale institutelor de cercetare de piață Innova Market Insights și Euromonitor într-un eveniment special, precum și alți experți celebri în comerț pe tema cheie Anuga.

Evenimentul special „Anuga taste Innovation Show” este rezultatul competiției noului nostru produs. Expozanții prezintă aici aproximativ 70 de inovații în cadrul unui eveniment special.

În cadrul evenimentelor ulterioare, centrul atenției va fi pus pe temele Organic și Halal. În inima Anuga Organic în Sala 5.1, Organic Supermarket 2023 va prezenta diversitatea întregii oferte bio cu un concept nou, modern de supermarket bio, precum și tendințele pentru gama bio în comerțul cu amănuntul alimentar.

Programul bio Anuga este completat de noul format „Anuga Organic On Stage, care cuprinde pa nel discuții și prelegeri despre tendințe pe teme care mișcă industria ecologică. Un punct culminant este o discuție de piață cu Cem Özdemir pe tema mai mult organic în sectorul agricol și comerț. Iar Piața Halal va prezenta din nou produse certificate Halal, deoarece cererea pentru aceste produse a crescut enorm în ultimii 3 ani.

Cifrele actuale pentru Anuga 2023 dintr-o privire:

Peste 7.800 de expozanți din 118 țări

Ponderea expozanților străini este de 94%

Spațiul expozițional brut este de peste 300.000 m²

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2