Tehnologii

390

Participare de succes a companiei Agricola Bacău la Anuga 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După cum v-am anunțat anterior, la această ediție a târgului Anuga, România a avut cea mai mare participare din istorie, la standurile organizate în pvilionul național expunând 73 de companii românești. Drintre ele, de un mare succes repurtat s-a numărat și Agricola Bacău. Iată ce au comunicat reprezentanții grupului de firme Agricola:

”Ne bucură faptul ca am putut să fim prezenți zilele acestea la Târgul Anuga, un eveniment de prestigiu în industria alimentară și a băuturilor.

Aici am avut ocazia să prezentăm produsele noastre deosebite unui public specializat din industra alimentară, care s-a reunit la Köln, un oraș emblematic pentru comerțul internațional și inovație.

Acest eveniment a reprezentat o oportunitate unică de a prezenta produsele Agricola, precum: Puiul Fericit și Cocoșelul de Pădure, Salamul de Sibiu și diverse alte sortimente fără E-uri și desigur, ouăle Ochioase și Inimoase.

Suntem onorați ca am facut  parte dintr-un grup impresionant de 7.971 de expozanți din toată lumea, reprezentând astfel diversitatea inovațiilor și produselor noastre.”

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2