Stiri

196

Parteneriat între Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și ANPC

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Recent, a fost semnat acordul de parteneriat dintre Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Universitatea  „Dunărea de Jos” din Galați. 

Cele două instituții au convenit realizarea unui acord cadru de parteneriat, cu acțiuni de sprijin reciproc în derularea de programe educaționale în domeniul calității produselor, inițierea unor proiecte comune de atragere a fondurilor europene în domeniul consumului sustenabil de produse, dezvoltarea unor parteneriate cu universitățile și instituțiile de profil din țară și străinătate. 

O inițiativă inovativă la nivel național, propusă de cele două instituții vizează dezvoltarea unui „Institut al Consumatorilor”.

Prin facultatea de profil, centrele de cercetare instituționale și departamentele specializate în programe de formare continuă, universitatea are capacitatea de a implementa proiecte de cercetare, poate organiza cursuri de pregătire și de educație în domeniul calității alimentelor, acțiuni de conștientizare și de promovare a unui consum sustenabil în rândul consumatorilor. 

Așa cum există programe educaționale în diverse domenii de activitate, cum ar fi cel bancar, la fel putem organiza, împreună cu universitatea, cursuri educaționale și în zona de protecție a consumatorilor”, a declarat domnul Claudiu Dolot, inițiatorul proiectului „Institut al Consumatorilor”.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2