Stiri

115

Parlamentarii din UK vor solutii pentru scăderea prețului la carne

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În urma unei veri dificile pentru producătorii de vite,  comisia parlamentară pentru  Alimentație și Afaceri Rurale a decis că va examina factorii agravanți care afectează prețurile, la poarta fermei.   Potrivit analiștilor, prețurile fragile înregistrate în sectorul cărnii ar fi cauzate de schimbările de pe piața globală, cuplate cu condițiile naționale, cum ar fi puterea lirei sterline. Având în vedere acest lucru, comisia va investiga influența pe care acești factori o au în climatul actual și va căuta măsurile care pot fi luate pentru a îmbunătăți industria.   Comitetul a solicitat în scris observațiile specialiștilor cu privire la următoarele subiecte:

  • Domeniile și sectoarele în care agricultorii sunt afectați de scăderea prețurilor, și catalizatorul principal pentru reducerile de preț.
  • Consecințele pe termen lung scurt și mediu, care sunt așteptate la carne, lactate și sectoarele arabile.
  • Zonele în care Anglia, Țara Galilor, Irlanda de Nord și Scoția sunt deosebit de puternice, și slabe, pentru sprijinirea diviziilor agricole.
  • rolul pe care guvernul îl joacă, pe fiecare domeniu în parte
  • Ajutorul pentru fermieri și producători pe care aceștia îi primesc de la procesatori și comercianții cu amănuntul (dacă este cazul, în toate domeniile).
  • Efectul pe care UE are în abordarea impactului excedentelor de piață asupra prețurilor
  • Eficiența acest regim cumpărăturile Cod Auditorului Act 2013 are în asigurându-vă că carne și produse lactate prețurile sunt echitabil și stabil.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2