Tehnologii

210

Până în 2027, piața produselor de igienă a mâinilor va crește cu 22,6 % pe an

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Mărimea globală a pieței produselor de dezinfectare a mâinii, evaluată la 2.7 miliarde USD în 2019 și este de așteptat să crească la o rată anuală de creștere de 22,6%, în perioada 2020 – 2027, se arată în raportul cu titlul  ”Global hand sanitizer market 2020-2027”, realizat și publicat de Market Inside.

Modificarea preferințelor consumatorilor față de produsele de igienă este de așteptat să conducă piața. În plus, recenta pandemie COVID-19 de la începutul anului 2020 a stimulat piața de dezinfectare a mâinilor.

Cererea de produse de igienă a mâinilor a depășit oferta atât în ​​online, cât și pe canalele de vânzare din întreaga lume, datorită focarelor globale ale virusului, într-un interval de timp scurt. Focarul a consolidat importanța practicilor obișnuite de igienizare și curățare a mâinilor în rândul consumatorilor și este printre factorii proeminenti care conduc piața.

Dezinfectanții de mână au un avantaj față de produsele convenționale de spălare a mâinilor, deoarece pot fi aplicate direct, fără apă. De asemenea, companii renumite de producție, cum ar fi Henkel Corporation, Unilever, și Procter și Gamble, au oferit produse de dezinfectare de mână în ambalaje convenabile, cum ar fi pliculețe și mini sticle, care pot fi transportate cu ușurință într-o pungă sau un buzunar de către consumatori. Acești factori au lărgit domeniul de aplicare al pieței.

Conform descoperirilor, există o preferință pentru utilizarea dezinfectantului de mâini de 77,0% din populație, în timp ce 23,0% afirmă că nu folosește produsul. Procentul de 77,0% în favoarea utilizării dezinfectantului de mâini este alcătuit din 37,5% utilizatori bărbați și 62,5% din utilizatorii de sex feminin.

Mai mult, producătorii-cheie se adaugă la linia lor de produse pentru a-și crește cota de piață cu creșterea gradului de conștientizare. De exemplu, conform concluziilor, 62,0% din populația cercetată în 2017 susține că folosește produse de dezinfectare pentru mâini Dettol, 21,0% folosesc dezinfectant de mână Lifebuoy și 17,0% folosesc dezinfectant de mână Himalaya.

Creșterea gradului de conștientizare față de igiena mâinilor câștigă proeminență din cauza faptului că este o măsură importantă pentru restricționarea apariției infecțiilor nosocomiale. Prin urmare, igiena mâinilor este cel mai important element al îngrijirii personale, determinând astfel popularitatea dezinfectanților de mâini.

În plus, guvernele promovează în continuare utilizarea produselor de îngrijire a mâinilor, inclusiv în spațiile industriale, pentru a spori gradul de conștientizare și pentru a evita problemele de sănătate în rândul consumatorilor. De exemplu, OMS și FDA au luat inițiative pentru a face oamenii conștienți de igiena mâinilor și de riscurile asociate cu menținerea igienei.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2