Stiri

212

Până acum, la Anuga s-au înregistrat deja aproximativ 4.000 de companii din 91 de țări

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cu ajutorul noului program de finanțare al guvernului federal, cel mai important târg mondial pentru produse alimentare și băuturi, Anuga, sprijină reluarea expozanților germani la târgurile comerciale

Anuga 2021 este gata până la rare și joacă un rol cheie în reluarea cu succes a pieței. În același timp, cel mai important târg mondial pentru produse alimentare și băuturi stabilește, de asemenea, noi repere legate de concept: cel mai important târg global combină marile puncte forte ale unui eveniment fizic cu caracteristici digitale remarcabile sub forma Anuga@home.

Abordarea hibridă permite profesioniștilor din industria alimentară să descopere prezențe și produse atractive la târguri și să se conecteze cu partenerii de contact relevanți prin canale inovatoare.

Conceptul de igienă asigură cea mai mare siguranță posibilă # B-SAFE4business | Anuga, precum și noul Check | Anuga, care reglementează în mod optim admiterea tuturor participanților la târguri în ceea ce privește COVID.

Anuga înregistrează în prezent un rezultat intermediar pozitiv: aproximativ 4.000 de companii din 91 de țări s-au înregistrat deja și se așteaptă înregistrări ulterioare, în special sub forma participărilor comune ale țărilor. Anuga din acest an nu se va potrivi cu întreaga gamă internațională a expozanților în comparație cu evenimentele anterioare din cauza pandemiei.

Cu toate acestea, au loc toate cele 10 târguri comerciale, iar întregul teren din Koelnmesse este acoperit. Participările la țară cu cel mai mare număr de expozanți provin din Belgia, Germania, Franța, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Spania, Turcia și SUA.

Sub tema cheie „Transformă”, cel mai important târg mondial pentru alimente și băuturi abordează teme viitoare inovatoare în acest an și prezintă, printre altele, inovații din proteinele pe bază de celule, produse înlocuitoare de carne, etichetă curată, fără, secțiuni de sănătate și alimente funcționale. Congresele organizate în paralel cu târgul comercial abordează și subiectul cheie.

De exemplu, New Food Conference își sărbătorește debutul Anuga în acest an, cu accent pe proteinele pe bază de celule. Mai mult, conferința de sustenabilitate a Centrului pentru Management Corporativ Durabil (ZNU) va examina complexitatea unei game largi de provocări de sustenabilitate de-a lungul lanțului de aprovizionare, cum ar fi, de exemplu, clima, ambalajul, pierderile de alimente și drepturile omului.

Summit-ul inovației, Newtrition X, va aborda subiecte de schimbare și va oferi informații despre noile cunoștințe în ceea ce privește dietele personalizate.

Guvernul federal sprijină, de asemenea, reluarea târgurilor comerciale. Cu ajutorul noului program de finanțare al Ministerului Federal pentru Afaceri Economice și Energie (BMWi), companiile mici și mijlocii cu sediul în Germania vor primi sprijin financiar pentru participarea la târgurile internaționale din Germania - deci și la Anuga.

Scopul acestui program este de a sprijini comercializarea produselor, proceselor și serviciilor inovatoare cât mai eficient posibil pentru a deschide piețele de export. Finanțarea cuprinde o subvenție pentru costurile de închiriere și construcție de standuri de până la 12.500 de euro.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2