Tehnologii

232

Ocean Fish participă la ediția festivă a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Liderul pieței de pește din România, Ocean Fish, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk care va avea loc în zilele de 24 și 25 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

La eveniment, compania va fi reprezentată de doamna Alesea Brînzilă-Vicepreședinte și Brand Director Ocean Fish. În ședința generală din dimineața zilei de 24, doamna Brînzilă va susține o prezentare în care va detalia trendul consumului de pește în Romania și, în special, va oferi informații despre creșterea consumului de pește proaspăt ambalat, în urma crizei sanitare declanșată odată cu pandemia de Covid 19.

Ocean Fish, este cea mai mare fabrică de procesare și distribuție a peștelui și fructelor de mare din România. Compania a fost înființată în 1998, fiind liderul segmentelor de piață de produse semipreparate din pește, fructe de mare, pește fresh și congelat.

Situată în Afumați, pe o suprafață de 6000 mp., Ocean Fish posedă una dintre cele mai moderne fabrici în materie de procesare a peștelui din Estul Europei, o fabrică modernă, utilată la cele mai înalte standarde internaționale.

Firma are o capacitate de productie de 7000 tone pe an. Întregul proces de producție are loc conform certificărilor IFS, ISO și HACCP. 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2