Repere

219

O clipă de sărbătoare

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Acum mai mult de 10 ani, o echipă entuziastă punea la cale și făcea posibilă apariția uneia dintre cele mai interesante și mai bune reviste din întregul peisaj al presei de specialitate, Fabrica de Carne.

Ea urma unor apariții editoriale care se consacraseră, deja: infoCONSTRUCT, infoFERMA și infoALIMENT.

Fabrica de Carne, însă, venea cu ceva mai mult. Aducea în fața cititorilor, în uriașa lor majoritate, oameni de afaceri din sectorul românesc al cărnii, cu toate componentele lui, articole de specialitate de o ținută tehnologică și științifică de un incontestabil nivel. După numai trei ani, avea să apară și publicația Fabrica de Lapte, care avea în principal o structură asemănătoare, dar, așa cum îi era și numele, se adresa zonei de business a laptelui și lactatelor.

Peste numai un an, avea să fie organizată prima ediție a expo-conferinței internaționale Meat.Milk, eveniment care s-a impus aproape imediat drept punct central în calendarul manifestărilor naționale, dar și internaționale. La consolidarea mărcii a contribuit din plin și emisiunea TV cu același nume, care, iată, a ajuns și ea la al șaselea sezon și care, săptămână de săptămână este difuzată de postul Agro TV.

Beneficiind de puterea mărcii Meat.Milk, editorii celor două reviste, Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte, au decis contopirea lor într-o singură publicație, Meat.Milk, adică, exact această revistă care a preluat cronologia ”Fabricii de Carne”. Este vorba, așadar, exact de revista  pe care o țineți acum în mână, citind-o cu același interes și care, iată, a ajuns într-un moment în care sărbătorește 50 de apariții.

Ei, bine, aceste 50 de apariții înseamnă, cum spuneam, peste 12 ani de eforturi ale echipei redacționale, de a aduce în fața dumneavoastră cele mai noi informații din domeniile cărnii și laptelui. Și, suntem și mândri dar, în primul rând, suntem îndreptățiți să afirmăm că aceste informații se află la cele mai înalte standarde publicistice și de specialitate.

Însă, peste toate, cele 50 de apariții ale revistei Meat.Milk au însemnat o continuă promisiune îndeplinită, pe care am făcut-o mediului de afaceri din România, dar și de pe plan internațional, de a menține această revistă la cel mai înalt etalon al presei de specialitate din România, fiind, cu siguranță, cea mai bună publicație din întreg peisajul publicistic românesc, lucru pe care nu noi îl spunem, ci zecile de mii de cititori, fie ei fermieri, procesatori, furnizori de tehnologii, reprezentanți ai asociațiilor profesionale sau ai autorităților.

Ne reînnoim această promisiune, alături de menținerea angajamentului nostru de a vă fi pe mai departe cei mai buni prieteni și colaboratori, continuînd să ne alăturăm eforturilor dumneavoastră de a edifica un mediu de afaceri eficient și rentabil, în beneficiul tuturor.

Facem această promisiune și reînnoim acest angajament, acum, în aceste vremuri deosebit de dificile, având însă convingerea că împreună putem depăși orice dificultate, că, așa cum sună sloganul celei de-a IX-a ediții a conferinței Meat.Milk, împreună putem reconstrui România.

La Mulți Ani, Meat.Milk, cu nenumărate apariții editoriale, La Mulți Ani, sectoarelor de carne și lapte ale României, La Mulți Ani, oameni buni! Acum, merităm cu toții să sărbătorim, însă doar preț de o clipă, pentru că avem cu toții mult, foarte mult de muncă.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2