Stiri

106

Noul sistem de conservare a cărnii de la Corbion Purac

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cele mai noi ingredient pentru conservarea cărnii aparținând companiei Corbion Purac vor fi prezentate vizitatorilor Expoziției Internaționale pentru Producerea și Procesarea Alimentelor (IPPE) din Atlanta ce are loc săptămâna aceasta (28-30 ianuarie) în Atlanta, informează Global Meat News. Compania, care este un lider mondial în realizarea de tehnologii pentru industria cărnii lansează Verdad N16, un produs despre care compania spune că este conform cu trendul pentru produse cu etichetă curată. Noul produs este realizat cu minimum de resurse și poate fi folosit pentru produse pe ale căror etichete sunt menționate ”făcut din ingrediente natural” sau ”fără conservanți artificiali”. Creat pentru a fi folosit în sectoarele ready-meal, Verdad N16 este un ferment natural realizat dintr-un mix de zahăr de porumb și oțet, despre care compania susține că poate controla creșterea listeriei în carnea crudă până la 120 de zile. Baza sa de potasiu înseamnă, deasemenea că produsul este ideal pentru a fi folosit în produse cu un conținut mic de sare, a adăugat Corbion Purac.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2