Tehnologii

163

Noi tehnologii pentru eficientizarea productiei

autor

MeetMilk.ro

distribuie

De utilajele existente intr-o unitate de procesare a carnii depinde productia prin volume, dar si prin calitate sau eficienta a costurilor. Prezentam mai jos cateva aparate care ar putea imbunatati performantele companiei dvs.

KOCH EQUIPMENT

• Afumatoare Afumatoarea The Grand Prize 3 ofera o solutie atractiva si eficienta pentru afumarea carnatilor, a carnii, a puiului, a vanatului sau a fructelor de mare. Afumatoarea realizata din otel inoxidabil la interior si la exterior, ofera un spatiu izolat de gatit de 42 x 66 inci, are termometru digital si generator de fum. Potrivit producatorului, timpul de afumare pentru sunca se ridica la 8-10 ore, pentru carnati la 2,5-3 ore, pentru curcani intregi la 5-6 ore. • Tocator pentru carne inghetata Tocatorul Koch Mado Mew 734 este potrivit atat pentru carne inghetata, cat si pentru carne proaspata avand avantajul ca nu ridica foarte mult temperatura produsului procesat. Utilajul are o capacitate de 10 tone de produs congelat pe ora (produs congelat cu o grosime de 6 mm) si de 36 de tone pe ora pentru produsele proaspete (produs proaspat cu o grosimea de 13 mm). Koch Mado Mew 734 este conceput pentru a toca produs congelat aflat la temperaturi de pana la -11ºC.

ISHIDA EUROPE

• Aparat de pus capace Ishida Europe are in portofoliul de produse un aparat creat special pentru a acoperi cu capac termorezistent tavi de diferite forme si dimensiuni. Automatizarea acestui proces poate contribui la eficientizarea liniei de productie. Aparatul are un design compact care il face potrivit chiar si pentru liniile de productie de dimensiuni reduse. Sistemul de acoperire cu capac este robust si usor de instalat. Acesta poate fi pre-programat pentru capacele comune, permitand trecerea rapida de la un produs la altul. • Cantar Seria R dezvoltata de compania Ishida Europe ofera o solutie de cantarire rapida si de precizie. Aparatul are la baza un sistem rapid de calcul care mareste viteza de cantarire si sporeste eficienta. Cantarul R-Series are o capacitate de 200 de cantariri pe minut pentru un aparat cu 14 capete de descarcare. Se reduce supradozarea cu aproximativ 0,5%. Aparatul dispune de o aplicatie software, care poate rula pe sistemul de operare Windows XP si permitand legarea in serie a mai multor cantare.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2