Repere

233

Movie Meat.Milk, una dintre cele mai atractive facilități de business oferite de conferința Meat.Milk 2021

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Caracterul festiv al celei de-a X-a ediții a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, care va avea loc în zilele de 24 și 25 mai 2021 la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Sectoarele de carne și lapte ale României, la startul unei noi Istorii”, își va argumenta cu prisosință standardul foarte înalt al facilităților oferite de organizatori oamenilor de afaceri din cele două domenii vizate.

Una dintre acestea este sesiunea Movie Meat.Milk. Utilizând această oportunitate, firmele pot opta pentru proiecția pe ecranele evenimentului a unui film de companie de 3 minute. Filmele vor fi proiectate pe ecranele conferinței în Sesiunile de comunicări, dar și pe monitoarele care vor fi montate la recepția Expo-Conferinței.

O altă facilitate este organizarea așa-numitului Business Corner, în după-amiaza zilei de 24 mai, pentru companiile interesate să inițieze discuții de afaceri într-un spațiu special amenajat, cu reprezentanții altor companii prezente.

Pentru a beneficia de această oportunitate, firmele participante sunt rugate să indice organizatorilor din timp numele companiilor pe care doresc să le invite la dialog.

Evenimentul va fi organizat în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Informații suplimentare pe site-ul meat-milk.ro/conferinta. Înscrieri, la [email protected] și la telefon 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2