Stiri

188

Moody's îmbunătățește perspectivele retailului european

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Agenția de rating Moody's a îmbunătățit perspectivele pentru industria europeană de vânzare cu amănuntul, de la stabilă, la pozitivă.

Moody's a prezis că condițiile de tranzacționare se vor îmbunătăți pe măsură ce lansarea vaccinului determină reducerea restricțiilor suplimentare asupra coronavirusului.

Agenția a anticipat o creștere a profitului în 2021 pentru majoritatea comercianților cu amănuntul pe care îi evaluează, inclusiv îmbrăcăminte, sănătate și frumusețe.

S-a estimat că EBITDA ajustat va crește cu 10% față de 2020, în mare parte datorită impactului cererii acumulate va avea asupra vânzărilor, împreună cu un aflux de vânzări legate de comerțul cu amănuntul legat de călătorii.

Între timp, Moody's a declarat că mai mulți cumpărători vor continua să cumpere online după încheierea restricțiilor de distanțare socială. Acest lucru va aduce beneficii companiilor care au resurse pentru a gestiona o creștere a vânzărilor online.

Cu toate acestea, nu va avea ca rezultat o creștere generală pentru sectorul de vânzare cu amănuntul, deoarece o scădere a vânzărilor în magazin și costul ridicat al livrării comenzilor online vor compensa orice creștere a vânzărilor online.

De asemenea, a spus că comercianții cu amănuntul de modă vor trebui să se adapteze la creșterea controlului ecologic și social, care s-a intensificat în timpul pandemiei.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2