Stiri

109

Monsanto va derula programul More & Future

autor

MeetMilk.ro

distribuie

(Comunicat) 15 studenţi se vor alătura echipei Monsanto România, în urma programului “MORE & Future”, program ce oferă tinerilor absolvenţi şansa de a profesa şi activa în domeniul agricol. Ajuns în ultima etapă, proiectul îşi propune să integreze internii selectaţi în echipa actuală şi să îi ajute pe aceştia să se dezvolte din punct de vedere profesional.

În urma întâlnirilor din cele 4 centre USAMV din ţară desfăşurate în prima etapă a programului în perioada 28 mai – 11 iunie 2014, au fost selectaţi 40 de studenţi şi absolvenţi. Aceştia au beneficiat de un stagiu de practică, în perioada 16 septembrie şi 17 octombrie 2014.  Ulterior, în urma unor noi evaluări, din totalul participanţilor în etapa de practică, 15 studenţi vor fi parte din echipa Monsanto.   “Putem spune că programul MORE & Future şi-a atins scopul şi a contribuit la dezvoltarea profesională a tinerilor absolvenţi. Am selectat 40 de studenţi talentaţi şi dornici să facă parte dintr-o echipă profesionistă şi plină de entuziasm şi mergem mai departe cu 15 studenţi care au demonstrat că întrunesc cerinţele noastre. Monsanto a dorit ca prin acest proiect să ofere sprijin mediului academic şi să susţină studenţii din universităţile agronomice să îşi găsească un loc de muncă. Suntem siguri că toţi cei 40 de studenţi participanţi au primit informaţii ce nu se găsesc neapărat în teorie. Îi felicităm pe cei mai buni dintre ei şi le urăm internilor bun venit în echipa noastră.”, spune Cristina Ionescu, HR Lead România, Bulgaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Moldova.   Monsanto se implică activ  în sustinerea mediul academic atât la nivel local şi regional, cât şi la nivel global, prin dezvoltarea unor programe dedicate tinerilor profesionişti.  

Despre Monsanto

Monsanto este unul dintre liderii globali ce oferă soluții bazate pe tehnologie și produse agricole care îmbunătățesc productivitatea la nivel de fermă și calitatea hranei. Monsanto continuă să susțină atât fermierii mici cât și pe cei mari pentru a produce mai mult în timp ce se conservă mai mult resursele noastre naturale, cum ar fi apa și energia. Pentru a afla mai multe despre activitatea noastră și angajamentele noastre, vă rugăm să vizitați: www.monsanto.ro. Urmăriți activitatea noastră pe Twitter® la adresa web www.twitter.com/MonsantoCo, pe blog-ul companiei, Beyond the Rows® (Dincolo de rânduri) la adresa www.monsantoblog.com, sau abonați-vă la comunicatele noastre de presă prin News Release RSS Feed.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2