Stiri

234

Moldovan - Carmangeria Sânnicoară, noua premieră Cosm Fan

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Moldovan - Carmangeria Sânnicoară, este noua premieră a companiei Cosm Fan. Firma, care reprerzintă unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața transilvăneană a producătorilor de carne și preparate din carne, a inaugurat un nou magazin în Cluj-Napoca, numărând astfel 27 de unități la nivelul județului. Situat în cartierul Zorilor, magazinul are o suprafață de 200 metri pătrați și pune la dispoziția clienților peste 1.000 produse și preparate din carne.

  Noul magazin, Moldovan-Carmangeria Sânnicoară, este al treilea deschis în baza conceptului de brand prin care a trecut compania clujeană la începutul acestui an și îmbină într-un design deosebit o zonă de vânzare a produselor cu una de bistro. „Mai avem un magazin în piața agro-alimentară Zorilor, dar am dorit să oferim clienților noștri și posibilitatea de a comanda și servi pe loc preparatele noastre. Avem un bucătar foarte bun, care va pregăti zilnic un meniu cu peste 20 de sortimente, începând de la ciorbe și terminând cu mici și frigărui“, a spus Cosmin Moldovan, directorul general al companiei.   Locuitorii cartierului Zorilor își vor putea face cumpărăturile în noul magazin Moldovan-Carmangeria Sânnicoară după următorul orar: de luni până vineri între orele 7.00-21.00, sâmbăta între 7.00-17.00, iar duminica între 7.00-14.00. Într-un interviu acordat revistei Fabrica de Carne, domnul Cosmin Moldovan a declarat următoarele referitor la protectele de viitor ale companiei: “În primul rând, dorim informatizarea sistemului de vânzări şi a procesului tehnologic. Apoi, vom moderniza ambalarea şi vom diversifica gama de sortimente. Noi avem produse de calitate la un preţ corect. N-am vrut să avem produse foarte scumpe, deşi avem, ce-i drept, şi din acestea, câteva, pentru că, odată cu noul brand, am scos o gamă premium bine făcută, cu bun gust, produse cu adevărat speciale în care s-au investit în primul rând suflet şi calitate. Avem în continuare mult de lucru, pentru ca vreau să dezvolt aceste produse speciale, să scot un salam de vară la umiditatea care trebuie, realizat cu carne de vită calitatea întâi, cu pulpă de porc şi slănină, dupa reţeta veche, de bază, pe care nimeni nu o mai respectă. Mai vrem să diversificăm gama de crud–uscate, să facem un cârnat Splai, ghiudem, babic, şi să le lansăm pe piaţă. Vrem să scoatem produse vechi, cu tradiţie, cu nume, cum ar fi cabanosul adevărat, după reţeta adevărată. Şi, nu în ultimul rând, vrem să mărim capacitatea de producţie, să deschidem şi alte magazine.”

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2