Tehnologii

208

Mirdatod-Prod va expune ca Partener în Secțiunea Expo a conferinței Meat.Milk 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Firma Mirdatod Prod, din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care va avea loc în zilele de 6 și 7 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov, urmând să-și expună ca Partener, delicioasele produse lactate la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.

SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna Ibănesti, Jud.Mureş, iar ca aşezare geografică, este situată în zona montană a judeţului Mureş, la poalele Munţilor Gurghiu.

Zona geografică deosebită, condiţiile de climă şi relieful montan, flora bogată şi specifică, oferă caracteristici speciale laptelui materie primă şi implicit produselor lactate obţinute prin prelucrarea acestuia.

Societatea are ca domeniu de activitate colectarea laptelui materie primă şi obţinerea de produse lactate. Personalul angajat, la toate nivelele de producţie este în număr de peste 100 de persoane, fiind calificat pe acest segment al producţiei, urmându-se permanent cursuri de calificare şi perfecţionare.

La începutul lui 2015 site-ul european a prezentat Telemeaua de Ibăneşti ca fiind un produs cu Denumire de Origine Protejată.

Priceperea celor de la Mirdatod reflectată în calitatea produselor nu a trecut neobservată de către oficialităţile avizate care i-au impulsionat pe reprezentanţii companiei să înceapă demersurile pentru obţinerea certificării şi la nivel european.

În anul 2020, în ciuda tuturor dificultăților creeate de criza sanitară, Mirdatod a deschis la Reghin una dintre cele mai moderne fabrici de procesare a laptelui, din România.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2