Tehnologii

321

MesseFrankfurt va găzdui târgul Cleanzone 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Potrivit MesseFrankfurt, Târgul internațional Cleanzone ia viteză, numeroase companii anunțându-și deja participarea la evenimentul care va avea loc pe 25 și 26 septembrie 2024 la Frankfurt pe Main.

Mai multe rezervări

Un număr din ce în ce mai mare de industrii utilizează tehnologia camerelor curate. Piața este în creștere constantă și odată cu ea importanța târgului și a conferinței Cleanzone. Chiar și astăzi, cu aproximativ șapte luni înainte de începerea spectacolului, s-au înregistrat deja numeroase firme cunoscute.

„A fost deja rezervat cu aproximativ 30 la sută mai mult spațiu decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut”, spune încântată Anja Diete, directorul show-ului Cleanzone. "Numărul de înscrieri a crescut și el. Vom vedea o serie de fețe noi și mulți expozanți care continuă să revină de la prima ediție din 2012. Asta ne face foarte fericiți."

Răspunsul pozitiv arată că există o cerere puternică pentru o platformă de dialog interdisciplinară și internațională. Evenimentul special se adresează întregului spectru al tuturor industriilor care produc și lucrează în camerele curate și oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare a pieței.

Fețe noi și contacte binecunoscute

Mulți jucători naționali și internaționali de top din industria camerelor curate participă în acest an, dintre care aproximativ 30% sunt expozanți noi.

Nou-veniți precum Octanorm Bauelemente, Icotek, AM Instruments și Getinge își vor prezenta expertiza în camerele curate, la fel și participanții de lungă durată, inclusiv Daldrop + Dr. Ing. Huber, Kemmlit Bauelemente, Cleanroom.de, Ortner Reinraumtechnik, Dastex Reinraumzubehör, CWS Cleanrooms, Bardusch GmbH și Decontam.

Lista completă a expozanților va fi disponibilă pe site de la sfârșitul lunii iunie 2024.

Un eveniment esențial pentru toți participanții

Declarațiile expozanților din acest an reflectă importanța dialogului și a rețelelor între tehnologii. „Am expus în mod regulat la Cleanzone încă de la început”, spune Christian Hage, Managing Director al producătorului de camere curate Daldrop + Dr. Ing. „Faptul că întreaga industrie a camerelor curate este reprezentată la târg este cel mai important factor pentru noi”.

Jörg Mesenich, director de vânzări la CWS Cleanrooms, așteaptă deja cu nerăbdare târgul din septembrie:

„Cleanzone este important pentru noi, deoarece oferă un public internațional și dialog profesional la cel mai înalt nivel. Întrucât întreg lanțul valoric poate fi experimentat acolo, creează cadrul perfect pentru noi ca furnizor de servicii complete.”

Cleanzone este, de asemenea, o platformă bună pentru expertul în ambalaje KWP GmbH. „Într-un moment în care cerințele pentru tehnologiile camerelor curate și procesele de producție igienice sunt în continuă creștere, vedem Cleanzone ca o oportunitate ideală de a ne prezenta inovațiile, produsele și serviciile și de a intra într-un dialog constructiv cu experții”, remarcă Alena Meza, Junior Account Manager. la KWP.

Cleanzone Conference ca platformă de transfer de cunoștințe

Vizitatorii târgului pot aștepta cu nerăbdare un program de evenimente ambițios. Conferința Cleanzone va inspira din nou cu prelegeri de top. Cleanzone Award sprijină companiile în eforturile lor de a lansa produse inovatoare pe piață. Premiul este prezentat la Cleanzone din 2012.

Oportunitate pentru clienți potențiali de înaltă calitate

În 2022, un total de 1.500 de participanți din 38 de țări au vizitat târgul. Pe lângă Germania, cele mai importante țări vizitatoare au inclus Țările de Jos, Turcia, Elveția, Irlanda, Franța, Marea Britanie, Italia, Austria, Cehia și Suedia.

Gradul de internaționalitate a ajuns la aproximativ 30 la sută. Majoritatea vizitatorilor proveneau din industria farmaceutică, microelectronică și biotehnologie. 54% erau factori de decizie corporativi de rang înalt, 46% aveau intenția de a face investiții specifice. O structură similară de vizitatori este așteptată pentru 2024, oferind oportunitatea de a genera clienți potențiali de înaltă calitate. (Foto: MesseFrankfurt) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2