Stiri

209

Messe Frankfurt și VNU Asia Pacific, vor lansa un nou Târg de carne

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În cadrul unei extinderi strategice în sectorul tehnologiei alimentare în creștere, Messe Frankfurt New Era Business Media Ltd și VNU Asia Pacific, anunță un parteneriat pentru organizarea în comun a „Meat Pro Asia”, o nouă expoziție comercială dedicată procesării cărnii și alimentației pentru ASEAN regiune.

În martie 2021

Spectacolul expozițional va avea loc de două ori în co-locație cu VIV Asia. Ediția inaugurală își va deschide porțile în perioada 10-12 martie 2021 la IMPACT, Bangkok - Thailanda.

Comentând noul eveniment, domnul Wolfgang Marzin, președinte și director executiv al Messe Frankfurt Group, a declarat: „În ciuda unei prime jumătăți a anului provocatoare, continuăm să vedem nevoia de a crea noi târguri pe piețele emergente din întreaga lume.

Cu o populație din ce în ce mai bogată de 600 de milioane, regiunea ASEAN este o perspectivă interesantă, cu un potențial ridicat de creștere în sectoare precum procesarea cărnii și a produselor alimentare ”.

„Această nouă cooperare în Asia se întărește și se finalizează - în special față de partea din aval a lanțului de aprovizionare - poziția deja conducătoare a VNU în activitatea de producție de proteine ​​animale din Asia” a comentat dl Albert Arp, CEO al grupului Royal Jaarbeurs / VNU Group. VNU Asia Pacific are un palmares extins pe piața thailandeză, cu un portofoliu bogat de evenimente pentru sectoarele AgriTech, animale, alimente și alte sectoare, care acoperă toate piețele cheie din Asia de Sud-Est.

„Adăugându-se la o rețea internațională de evenimente legate de tehnologiile de procesare a alimentelor, Meat Pro Asia este prima acțiune Messe Frankfurt în acest sector din Asia de Sud-Est”, a menționat dl Stephan Buurma, membru al consiliului de administrație, grupul Messe Frankfurt și directorul general al sediul regional din Asia.

„Prin urmare, vedem un potențial mare de a ne valorifica experiența și expertiza sectorială, inclusiv resursele IFFA de la Frankfurt, târgul mondial de prelucrare a cărnii, în beneficiul industriei din sud-estul Asiei.”

Combinarea resurselor industriei

„Lucrând îndeaproape cu Messe Frankfurt, ne propunem să atragem furnizorii și cumpărătorii de top din industria de prelucrare în Meat Pro Asia, stabilind această expoziție ca o destinație de top în regiunea ASEAN pentru echipamentele de procesare și ambalare a cărnii”, a declarat dl. Heiko M. Stutzinger , Director general al VNU Asia Pacific și director al VIV la nivel mondial.

„VIV Asia a cunoscut o creștere constantă în ultimele ediții ale segmentului de procesare a alimentelor. Deținând Meat Pro Asia alături de VIV Asia și profitând de experiența Messe Frankfurt în acest sector specific, vom oferi întregul spectru al tehnologiei alimentare comerțului cumpărătorilor. Suntem siguri că acest nou eveniment va fi un mare succes ”, a adăugat Stutzinger.

Exprimând sentimente la fel de pozitive, domnul Stephan Buurma a adăugat: „Cu legăturile sale locale extinse și experiența sectorială, VNU este partenerul perfect pentru această nouă activitate. Proiectat pentru a deveni singurul târg de acest gen din regiune, Meat Pro Asia va servi drept platforma de lansare perfectă pentru oportunitățile de pe piața ASEAN, care este recunoscută pe scară largă ca una dintre cele mai promițătoare piețe ale tehnologiei alimentare. "

O piață vibrantă

Se preconizează că va crește cu 4,7% anual până în 2023, piața produselor alimentare procesate din ASEAN a fost consolidată de cerințele unei clase de mijloc în creștere.

Contribuabili mai importanți la traiectoria de creștere a industriei sunt politicile guvernamentale care au ca scop transformarea Thailandei într-unul dintre primii cinci produse alimentare din lume

exportatori până în 2036, încurajând astfel un mediu favorabil de tranzacționare și de reglementare pentru ca participanții la Meat Pro Asia să beneficieze atunci când își deschide porțile în martie 2021.

Ajutând jucătorii de la ASEAN și dincolo de ei să acceseze piața cu potențial ridicat, Meat Pro Asia se va concentra exclusiv pe soluții care livrează carne de la fermă la masă. Aceasta include sacrificarea, lanțul complet de procesare, ambalarea, etichetarea, logistica lanțului rece, controlul calității, igiena, IoT și automatizare, tratarea apelor uzate și multe altele.

Vizitatorii noului spectacol vor include companii de procesare, comercianți cu amănuntul alimentar, importatori, exportatori, angrosiști, producători, agenți, distribuitori și firme de inginerie.

Meat Pro Asia va fi co-localizat cu VIV Asia, adunând întregul lanț de aprovizionare sub un singur acoperiș. VIV Asia este principalul eveniment bienal pentru industria de producție de proteine ​​într-o mare varietate de specii de animale, inclusiv porci, lactate, pește și creveți, pui de carne de pasăre, bovine și viței. Găzduit pe 31.000 mp, VIV Asia în 2019 a atras 1.245 de expozanți și peste 45.000 de vizitatori internaționali din mai mult de 120 de țări.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2