Stiri

193

Messe Frankfurt a preluat organizarea Process Expo-Chicago, 2021

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Messe Frankfurt își continuă colaborarea cu asociația industrială americană FPSA (Food Processing Suppliers Association), proprietarul târgului Process Expo. De la 1 mai 2020, filiala din America de Nord a Messe Frankfurt a preluat conducerea Process Expo, din Chicago.

Process Expo, „Salonul global al echipamentelor și tehnologiei alimentare”, se desfășoară la fiecare doi ani la Chicago din 2011 și este cel mai mare târg pentru toate produsele alimentare și băuturi din SUA.

Wolfgang Marzin, președinte și director executiv al Messe Frankfurt, explică: "În special în acest timp dificil pentru afaceri, sunt cu atât mai mulțumit că putem continua și aprofunda parteneriatul cu colegii noștri americani de la FPSA.

În viitor vom fi organizând Process Expo la Chicago și lucrând decisiv pentru a-l construi într-o platformă și mai puternică pentru industria alimentară internațională. Suntem situați ideal pentru a face acest lucru, deoarece cu un portofoliu de patru târguri în sectorul de procesare a alimentelor, avem o temă cunoașterea industriei și experiență de mulți ani. "

„Suntem extrem de încântați de faptul că Messe Frankfurt gestionează Process Expo 2021, care va avea loc pe 12 octombrie până pe 15, 2021, la McCormick Place”, a declarat Matt Malott, președintele Asociației Prelucrării Alimentelor (FPSA) și președinte și CEO / președinte al Multivac INC.

 „Messe Frankfurt, ca unul dintre cei mai mari organizatori de spectacole din lume, aduce o bogată incredibilă de expertiză și cunoștințe organizaționale care vor face ca spectacolul nostru din 2021 să fie un eveniment și mai de succes pe care toți participanții îl vor găsi de mare valoare.”

La ultima Process Expo, din toamna 2019, aproximativ 500 de expozanți și-au prezentat inovațiile către un public comercial internațional. Process Expo are o gamă largă de produse și prezintă soluții tehnice pentru prelucrarea și ambalarea cărnii, produselor lactate, băuturilor, fructelor și legumelor, a produselor de panificație și a cofetăriei, plus a produselor alimentare pentru animale de companie. Acest târg oferă, de asemenea, oportunități pentru crearea de rețele și programe de formare ulterioară pentru toate ramurile de produse alimentare și băuturi și pentru toate sectoarele industriei de ambalaje.

Process Expo va completa portofoliul Messe Frankfurt în domeniul tehnologiilor alimentare.. Aceste expoziții comerciale internaționale urmăresc creșterea dinamică a industriei de prelucrare a alimentelor și promovează soluții inovatoare pentru manipularea durabilă și responsabilă a alimentelor pentru o populație globală în creștere.

Prima Process Expo, condusă de Messe Frankfurt, va avea loc în perioada 12-15 octombrie 2021 în Mc Cormick Place din Chicago.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2