Stiri

198

Messe Dusseldorf: InterPack 2021 se va desfășura faptic în 25.02- 3.o3.2021

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Potrivit unui comunicat transmis redacției Meat.Milk, Messe Düsseldorf a convenit asupra unei modalități de a organiza interpack în perioada 25 februarie - 3 martie 2021 cu partenerii săi din industria și asociațiile comerciale, precum și cu consiliul consultativ al târgului. Același lucru se aplică și componentelor târgului paralel.

Din cauza pandemiei COVID-19 în curs de desfășurare și a temerilor privind un număr mai mic de vizitatori, toate companiile participante vor primi condiții de participare reduse.

În plus, există un drept special temporar de reziliere pentru toți expozanții care nu pot sau nu doresc să participe.

„Înțelegem pe deplin rezervele și preocupările expozanților noștri în situația actuală. Pe de altă parte, am primit și feedback despre cât de important este schimbul personal pentru clienții noștri și ce semnificație are interpack pentru industria de prelucrare și ambalare.

În acest sens , credem că prin oferta noastră putem proteja cel mai bine interesele tuturor părților implicate și dorim să mulțumim partenerilor noștri pentru cooperarea lor constructivă ", comentează directorul de proiect Thomas Dohse.

interpack 2021 va avea loc cu un concept de igienă și protecție împotriva infecțiilor deja testat pe teren, care va permite expozanților și vizitatorilor să se întâlnească în siguranță în sălile de expoziție. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.interpack.com.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2