Stiri

113

Meat-Tech 2015 va găzdui Adunarea Generală a CLITRAVI

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Potrivit unui comunicat de presă trimis pe adresa redacției noastre, CLITRAVI a indicat Milano ca loc de întâlnire pentru adunarea generală din 2015, a cărei sesiune plenară va avea loc pe 21 mai, în timpul expoziției internaționale Meat-Tech. Evenimentul va reuni jucători de top din industria cărnii din toată Europa la Fieramilano.

Acest anunț confirmă rolul important al expoziției Meat-Tech - organizat de IPACK-Ima Spa – care a cucerit ca eveniment internațional, extrem de specializat pentru comunitatea de afaceri din sectorul cărnii. Prima ediție a expoziției va avea loc în perioada 19-23 mai 2015, ca parte a marelui eveniment global care va avea loc la Fieramilano, care cuprinde, de asemenea IPACK-IMA, Dairytech, Fruit Innovation, Intralogistica Italia și Converflex în legătură cu EXPO 2015. Adunarea generală a CLITRAVI 2015 care va avea loc la Meat-Tech va cuprinde participarea autorităților instituționale europene și italiene, care se vor alătura companiilor într-o dezbatere cu privire la aspectele-cheie pentru dezvoltarea industriei. Acestea includ evoluțiile normelor regulatoare, situația economică actuală, evoluția în nutriție și teme de cercetare și dezvoltare avansate.  

Vor participa specialiști din 28 de țări

  Aproximativ 40 de participanți sunt așteptați să se alăture adunării, inclusiv procesatori din sectorul cărnii din cele 28 de state membre ale UE. Dintre acestea, membrii consiliului asociatiei; Președintele Robert Volut (de la Federatia Franceză a Procesatorilor de Carne) și vicepreședinți Tamas Eder (PR și director corporații din cadrul grupului industriei alimentare din Ungaria, Bonafarm), Giorgia Vitali (proprietar de Salumificio Vitali și reprezentant  al Assica) și Jos Goebbels (de la Asociația landeză de carne). Clitravi este asociația europeană care reprezintă companiile din industria de procesare a cărnii. Aceasta adună 28 de asociații naționale europene care reprezintă circa 13 mii de companii care procesează 14 milioane de tone de produse din carne, generând venituri de peste 75 miliarde  de euro și angajează 350 mii de oameni.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2