Repere

231

Meat.Milk 2021: Sesiunile ”Liber la cuvânt” și ”Forum retail” vor capta din nou atenția participanților

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După cum v-am anunțat în perioada anterioară, a zecea ediție a expo-conferinței internaționale Meat.Milk se va desfășura în zilele de 24 și 25 mai la Hotel Alin din Poiana Brașov sub titlul ”Sectoarele de carne și lapte ale României, la startul unei noi istorii”.

Nici de această dată, din program nu vor lipsi două dintre momentele cele mai apreciate, sesiunile ”Liber la cuvânt” și ”Forum retail”.

Ziua de 25 mai va fi rezervată dialogului cu reprezentanții autorităților și ai factorilor de decizie din retail, iar sesiunile ”Liber la cuvânt” și ”Forum retail” vor fi încă o dată ocazii perfecte pentru identificarea celor mai bune oportunități de afaceri dar și cele mai directe căi de a afla ultimele reglementări în domeniul siguranței alimentare și al protecției consumatorilor.

Astfel, în sesiunea ”Liber la cuvânt”, vor dialoga liber cu participanții reprezentanți ai DSVSA-Brașov și ai ANPC, pentru ca, în sesiunea ”Forum retail”, conducerea AMRCR și responsabili ai marilor rețele de hipermarket-uri să discute cu furnizorii de produse din carne și lactate cele mai acute subiecte ale momentului.

Informații suplimentare pe site-ul meat-milk.ro/conferinta. Înscrieri, la [email protected] și la telefon 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2