Repere

268

Meat.Milk 2021, punct central în calendarul evenimentelor de profil din România

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După cum am anunțat anterior, în zilele de 24 și 25 mai, în funcție de starea sanitară din România la acel moment, este planificată să aibă loc cea de-a zecea ediție a expo-conferinței internaționale Meat.Milk. Având un caracter festiv, programul va păstra principalele coordonate: prezentările de noutăți din piața cărnii și a lactatelor și dialogul cu reprezentanții autorităților și ai asociațiilor profesionale.

Conform programului anunțat de origanizatori, ziua de 24 mai va debuta cu o ședință generală în care vor fi susținute prezentări de companii și comunicări tehnologice, de interes general.

În după-amiaza aceleiași zile vor avea loc dezbaterile FERMIERI-CARNE/LAPTEși PROCESATORI-CARNE/LAPTE, în care vor fi puse în analiză cele mai stringente aspecte ale momentului din cele două sectoare vizate. La dezbateri vor participa reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu.

Ședința generală din dimineața zilei de 25 mai va fi rezervată oficialilor MADR, ANSVSA, ANPC, APIA, secțiunilor Liber la cuvânt și Forum Retail, precum și celui mai important moment al conferinței, Consiliul de Miniștri, la care au fost invitați să participe toți miniștrii ai agriculturii din perioada 2011-2021.

Evenimentul va fi organizat în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Informații suplimentare pe site-ul meat-milk.ro/conferinta. Înscrieri, la [email protected] și la telefon 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2