Repere

208

Meat.Milk 2021, locul perfect pentru networking și dezvoltarea relațiilor de afaceri

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Una dintre caracteristicile prin care, an de an, s-au remarcat conferințele Meat.Milk, a fost și aceea a creării celor mai bune condiții pentru interacțiunea participanților, networking și dezvoltarea afacerilor prin dialog direct.

În acest an, când va fi sărbătorită ediția festivă cu numărul 10, conferința Meat.Milk 2021, care va avea loc în zilele de 24 și 25 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va avea condiții speciale asigurate de organizatori, pentru negocieri și dialog amical.

Ca urmare, timp de două zile, networkingul va fi unul dintre programele forte ale evenimentului, facilitând realizarea de noi legături de afaceri, schimbul de informații, identificarea de oportunități de dezvoltare a propriului business, în beneficiul comun al tuturor celor care vor fi prezenți la eveniment.

Nu mai puțin important, cina festivă din seara de 24 mai va găzdui Gala Premiilor Meat.Milk., urmând a fi premiate cele mai performante companii din sectoarele de carne și lapte și cei mai buni fermieri participanți la eveniment, de această dată făcând o selecție specială, care va cuprinde perioada 2011-2021.

Evenimentul va fi organizat în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Informații suplimentare pe site-ul meat-milk.ro/conferinta. Înscrieri, la [email protected] și la telefon 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2