Repere

255

Meat.Milk 2021, locul celor mai profitabile conexiuni de afaceri

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Expo-Conferințele Meat.Milk au fost dintotdeauna locul de întâlnire a elitelor din sectoarele de carne și lapte ale României și, mai ales, locul celor mai profitabile conexiuni de afaceri. Nici ediția festivă din acest an, care va avea loc pe 24 si 25 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, nu va face excepție de la regulă.

Prin facilitățile puse la dispoziție de organizatori, sloganul evenimentului, ”Discuții directe, rezultate concrete” va fi încă o dată argumentat. Astfel, la cererea companiilor care vor dori acest lucru, va fi organizat un ”Business corner”, acolo unde pot avea loc dialoguri și negocieri discrete între participanți.

Networking-ul a fost unul dintre punctele forte ale conferințelor Meat.Milk, iar anul acesta va fi din nou pus în drepturi, mai ales în zona Expo, acolo unde companii de mare prestigiu își vor prezenta ultimele produse, tehnologii și servicii.

Nu mai puțin importantă va fi cina festivă din seara zilei de 24 mai, acolo unde, ca de fiecare dată, dialogul și negocierilor vor fi mai libere și chiar mai consistente, ca rezultate de afaceri. Desigur, la Gala Premiilor Meat.Milk din aceeași seară, organizatorii vor acorda Trofeele de Excelență.

Evenimentul va fi organizat în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Informații suplimentare pe site-ul meat-milk.ro/conferinta. Înscrieri, la [email protected] și la telefon 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2