Repere

234

Meat.Milk 2021: Companii de cel mai înalt prestigiu vor expune în Secțiunea B2B-Expo

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Fiecare ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk a reprezentat pentru companii una dintre cele mai bune ocazii de a-și prezenta ultimele produse și servicii.

Așa se întâmplă și în acest an, când, în cadrul secțiunii Expo vor fi prezente unele dintre cele mai prestigioase companii din România.

Dintre firmele care și-au anunțat participarea în secțiunea Business to Business Expo, putem aminti: Agricola International, Aqua DP, Angst, Biotrend Plus, Comagrimpex B&B, Debitron Termo, Ecoaktiv Agro, Fotometric Instruments, Mirdatod, Kaufland România, Testo etc.

La standuri, participanții la conferința Meat.Milk 2021 pot afla ultimele noutăți legate de oferta firmelor expozante direct de la reprezentanții acestora.

Mai mult decât atât, pentru a veni în întâmpinarea oamenilor de afaceri care vor fi prezenți la eveniment, agenția infoGROUP va amenaja ”Business Corner”, un spațiu special dedicat dialogului menit să identifice noi căi de colaborare dintre companiile prezente pe piețele de carne și lapte ale României.

Evenimentul va fi organizat în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Informații suplimentare pe site-ul meat-milk.ro/conferinta. Înscrieri, la [email protected] și la telefon 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2