RepereStiri

253

Meat.Milk 2021: 6 din 6! Sosesc confirmările de participare la ”Consiliul de Miniștri”

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După cum am amintit în fluxul anterior de știri al revistei noastre, Expo-Conferința Internațională Meat.Milk din acest an, care se va desfășura în zilele de 24 și 25 mai la Hotel Alpin din Poiana Brasov, va avea un program deosebit, urmând să fie sărbătoriți cei zece ani trecuți de la prima ediție.

Pentru a sublinia caracterul festiv al ediției, în program a fost introdusă sesiunea intitulată ”Consiliul de Miniștri”, la care au fost invitați să participe toate personalitățile care au asigurat conducerea Ministerului Agriculturii începând cu anul 2011, adică, anul primei ediții Meat.Milk, și până în prezent.

Ca urmare, au fost adresate invitații oficiale de participare domnilor Valeriu Tabără, Dacian Cioloș, Daniel Constantin, Achim Irimescu, Petre Daea și, desigur, actualului ministru, domnului Nechita Adrian Oros.

Suntem bucuroși să vă informăm că acest punct din viitorul program a stârnit un interes deosebit, iar în momentul de față, vă putem anunța că domnii Valeriu Tabără, Daniel Constantin, Achim Irimescu și Petre Daea au confirmat deja participarea. Însă, suntem convinși că și ceilalți doi invitați, respectiv, domnii Nechita Adrian Oros și Dacian Cioloș vor confirma prezența, ”Consiliul de Miniștri” urmând să se desfășoare în echipă completă, de șase din șase.

Potrivit tematicii pregătite, personalitățile prezente în fața participanților vor dialoga amical despre dezvoltarea sectoarelor de carne și lapte ale României, din 2011 și până în prezent.

Evenimentul va fi organizat în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Informații suplimentare pe site-ul meat-milk.ro/conferinta. Înscrieri, la [email protected] și la telefon 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2