Tehnologii

211

Maşini de procesare şi porţionare a cărnii

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Companiile de procesare a cărnii, dar şi măcelăriile, unităţile de catering sau bucătăriile hypermarket-urilor, au nevoie de maşini robuste, precise şi fiabile, conforme cu normele HACCP. Iată în această ediţie câteva propuneri strict orientative, de echipamente diverse.

Maşină de formare pentru chiftele şi hamburgeri

Maşina de formare a chiftelelor şi a hamburgerilor propusă de compania Minerva este deosebit de fiabilă şi precisă în executarea operaţiunilor.

Fiind construită din oţel inoxidabil, maşina este prevăyută cu un buncăr, uşă frontală şi capac. Poziţionarea ei se poate face foarte uşor, graţie aşezării pe un cărucior cu roţi.

Partea mecanică este prevăzută la rându-i cu un arbore cotit uşor de demontat şi de schimbat, pentru o igienizare sau o intervenţie facilă.

Maşina este furnizată în varianta standard cu variatoare de viteză (pentru chiftele şi hamburgeri), dispozitiv interleaver şi alimentaor de ulei (pentru chiftele)

Fierăstrău pentru oase A-E155

Fierăstrăul pentru oase de la Minerva, propus în această secțiune este printre cele mai eficiente de pe piață, respectând toate cerințele de procesare a alimentelor. Modelul este ideal pentru măcelari, catering, unităţi en-gros sau companii de prelucrare a cărnii dar și pentru industria pescuitului.

Ferăstraiele sunt robuste, construite în oțel inoxidabil și certificate conform normelor de igienă și siguranță ale CE. Fierăstrăul A-E155 este configurat pentru montarea sistemului, gestionarea și monitorizarea sistemului NEMOSY (Nexus Monitoring SYstem) de către DSC Nexus.

Maşina de tocat carne A/E22 R

Masina de tocat carne model A/E22 R este recomandată companiilor cu producţiimedii. Maşina este construită din oţel inoxidabil, fiind prevăzută cu un sistem frigorific reglabil.

Utilizarea se desfăşoară la cel mai înalt standard de igienă în procesare, în ceea ce privește metodologia HACCP, fiind o mașină robustă, fiabilă, recomandată de asemenea şi magazine alimentare sau companiilor de catering.

Specificaţii:

-Dispozitiv de încărcare

-Carcasă din oţel inoxidabil

-Cap intern din oţel inoxidabil model 32-98 mm

-Motor cu ventilare

-Comandă start-stop-reverse

Maşină de porţionare MPM 500

Aceste mașini de porționare sunt concepute pentru a fi conectate în linie la mașinile de tocat automate, fiind un sistem complet și extrem de igienic pentru prepararea și manipularea porțiilor precise de carne, în regim “free flow” și “forma patty”.

Respectând în totalitate normele CE de igienă a cărnii și siguranța operatorilor, maşinile sunt ideale pentru productivitate maximă în companii,  hipermarketuri, centre de ambalare și centre de prelucrare a cărnii.

Specificaţii:

-Carcasă și cadru din inox AISI 304.

-Toate părțile în contact cu carnea sunt construite din material certificat.

-Rezistență mare, putere mare. Viteză variabilă

-Igienă maximă, conform metodei HACCP

-Kit de conectare în conformitate cu specificațiile pentru conectarea rapidă și ușoară la diferite linii de mașini de tocat carne.

-Înălțime de ieșire reglabilă, pentru conectarea ușoară la sistemele de ambalare din aval.  

-Porţionare cu reglare fotocelulară

Linie de portiune de carne C-E 900

Toate versiunile din gama C-E 900 pot fi configurate pentru a prelucra automat porții de carne tocată în condiții igienice perfecte, fie în modul “curgere liberă”, fie în forme longitudinale. „formă de păstăi”. Maşina de portionat este special concepută pentru a îmbunătăţi productivitatea în unităţi de procesare, hipermarketuri, magazine de prelucrare a cărnii etc.

Specificaţii:

-Carcasă și cadru din inox AISI 304.

-Materiale certificate pentru contactul cu alimentele.

-Viteză variabilă

-Igienă maximă conform standardului HACCP

-Kit de conectare în conformitate cu specificațiile pentru conectarea rapidă și ușoară la diferite linii de mașini de tocat carne.

-Porționare cu reglare fotocelulară.

(Sursa: www.minervaomegagroup.com)  

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2