Tehnologii

265

Mașini de ambalat lapte praf

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Deși, în România, producția de lapte praf este oarecum limitată, ni s-a părut mai mult decât interesant să vă prezentăm cu titlu informativ câteva soluții de ambalare a acestui produs, cu atât mai mult cu cât mașinile de mai jos pot fi utilizate pentru o mulțime de aplicații.

Mașina de ambalat IABA 600 D

Mașina de ambalat IABA 600 D este concepută pentru umplerea și închiderea pungilor preformate într-un mod simplu și fiabil. Această mașină de ambalat, ideală pentru producția mare, este echipată cu o stație de umplere dublă care permite gestionarea a 2 pungi la fiecare ciclu de lucru.

Posibilitatea de a combina sistemul de vibrații al sacului cu sonda de deerare permite eliminarea excesului de aer, obținând pungi extrem de compacte, care sunt optime pentru paletizare.

Manipularea pas cu pas a pungilor este un element tipic al seriei IABA și permite tratarea oricărui tip de pungă, cu șanț sau nu, cu precizie și eficiență maximă. Pungile se deplasează de la zona de umplere la închidere pe o bandă transportoare specială, în timp ce în partea de sus sunt ferm ghidate de o pereche de brațe de transfer care le introduc în banda transportoare de margine.

DIMENSIUNI:

min. 220 x 600 mm

Max. 400 x 1100 mm

TIPURI DE SAC: plat, gusset, fără gusset, pinch-top

MATERIALE: Pungi hârtie aluminizată, rafie laminată, hârtie, PE, hârtie acoperită cu PE, PP

sisteme de pierdere (cusături, vârfuri, sudare etc.).

Mașina de ambalat IABA 600 F

Mașina de ambalat IABA 600 F este concepută pentru a umple și închide pungile preformate cu ușurință și fiabilitate. Mașina este dezvoltată pentru producție medie și înaltă. Este soluția perfectă pentru ambalarea pulberilor alimentare, a făinurilor și a produselor similare. Datorită prezenței unei stații duble de vibrații/compactare, care permite eliminarea excesului de aer, IABA 600 F poate atinge niveluri ridicate de producție și calitate.

Structura sa dintr-o singură bucată și manipularea pas cu pas a produselor, elemente tipice seriei IABA, permit tratarea oricărui tip de geantă, cu sau fără șanț, cu precizie și eficiență maximă. Viteza de transfer este garantată de mișcarea servo-asistată cu motoare fără perii.

DIMENSIUNE:

min. 220 x 500 mm

Max. 550 x 1050 mm

TIPURI DE SAC: plat, gusset, fără gusset, pinch-top

MATERIAL PENTRU SACI: hârtie aluminizată, rafie laminată, hârtie, PE, hârtie acoperită cu PE, PP

Linie de ambalare DR

Mașina automată de ambalare DR are o structură puternică, dintr-o singură bucată din oțel inoxidabil AISI 304 și este disponibilă în două versiuni: cu dispozitive de cântărit cu greutate brută sau cu greutate netă și poate fi livrată cu diferite sisteme de dozare: curea, gravitație sau șurub în funcție de tip de produs. Gura de umplere a mașinii de ambalare semi-automată, formată dintr-un con din oțel inoxidabil, este interschimbabilă pe baza diferitelor formate care trebuie realizate

Pedala de la baza structurii acționează pistoanele care susțin punga goală și deschiderea fălcilor pentru a elibera punga plină. Panoul de control este echipat cu sisteme de management și siguranță, cum ar fi comenzile manuale duble cu buton pentru a descărca produsul în pungă. Mașina devine un sistem complet atunci când este combinat cu o linie de închidere (mașină de cusut, termosudant, mașină de lipit).

DIMENSIUNE:

min. 300 x 400 mm

Max. 600 x 1000 mm

TIPURI DE SAC: plat, gusset, fără gusset, pinch-top

MATERIAL PENTRU SACI: hârtie aluminizată, rafie laminată, hârtie, PE, hârtie acoperită PE, PP, rafie țesută

Mașina verticală de ambalat MF 50

Mașina verticală de ambalat MF 50 este proiectată pentru ambalarea formatelor mici dintr-o gamă largă de produse. Punga este creată pornind de la o bobină de foaie plată, în timp ce închiderea ermetică a pungii este realizată de două bare de etanșare la cald. Chiar dacă este cea mai mică din gamă, această mașină de ambalat automat încorporează toată tehnologia mașinilor de ambalare mai mari.

Versatilă, compactă și rapidă, mașina de ambalat MF 50 se adaptează la o varietate enormă de aplicații. Poate fi utilizat în sectorul alimentar, precum și în industria chimică și farmaceutică. Mașina de ambalat este disponibilă în diferite versiuni în funcție de produsele care urmează să fie manipulate:

• MF 50 / S pentru produse solide granulare și non-granulare (alimente pentru animale de companie, produse de cofetărie, gustări, leguminoase, nuci.)

• MF 50 / L pentru produse lichide, produse, produse în saramură.

• MF 50 / N pentru ambalare în atmosferă modificată.

DIMENSIUNE:

min. 65 x 60 mm

Max. 180 x 270 mm

TIPURI DE SAC: pernă, fund pătrat, cu margini încleștate, cu șanț

MATERIAL PENTRU SACI: AL / PE, PA / PE, Hârtie / PE, PP / PE

(Sursa: https://www.mftecno.com/en/packaging-machines-for-powdered-milk/)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2