Tehnologii

270

Mașini de ambalat în vid

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Mașinile de ambalat în vid nu mai sunt de mult timp o noutate, acum, problema punându-se pe eficiență și calitate. De aceea, cu titlu strict informativ, vă propunem spre atenție soluțiile tehnologice de mai jos, soluții care pot fi adoptate de procesatorii de carne de dimensiuni medii sau mari.

Mașină de ambalat în vid DZ-700/ 2S

Mașina este echipată cu două camere de ambalare. În timp ce produsele sunt ambalate în prima cameră, a doua cameră poate fi descărcată și încărcată din nou. Acest lucru face ca procedura de ambalare să fie deosebit de eficientă.

Mașinile cu cameră dublă de la Shandong Xiaokang sunt ușor de operat, curățat și întreținut. Ele oferă cea mai mare producție pe cea mai mică amprentă și oferă, de asemenea, performanțe impresionante pe întreaga durată de viață a mașinii, datorită producției lor și calității ambalajului. Procesele de evacuare și spălare cu gaze sunt controlate în timp și garantează astfel rezultate reproductibile de ambalare.

Date tehnice

● Pompă de vid germană BUSCH RA0111F (sau BUSCH RA063), care poate extrage aer 110 m³/oră și gradul de vid de 0,1 milibari.

● Acest tip de mașină este controlat de un releu de timp de afișare digitală.

● Întreaga mașină este realizată din oțel inoxidabil tip 304, iar grosimea camerei de lucru și a bancului de lucru este de 4 mm.

● Capacitatea de ambalare este de 2-5 pechete pe minut.

● Sistemul de subpompare este controlat de o supapă cu două căi.

● Mașina este prevăzută cu dispozitiv de separare ulei-apă, care poate proteja pompa de vid și poate crește durata de valabilitate a produselor.

● Toate tuburile de vid, dispozitivul de etanșare și placa de umplere sunt fabricate din silicon.

● Clientul poate alege bara de etanșare cu orificii, putând imprima data produsului, codul mărfii sau data de expirare pe ambalajul extern.

Mașină de ambalat în vid DZ-800/ 2S pentru sarcini grele

Spre deosebire de echipamentul prezentat mai sus, DZ-800/2S este dotată cu pompa de vid germană BUSCH RA0203D (sau BUSCH RA0111F), care poate extrage o capacitate de aer 200 m³/oră și asigură un grad de vid de 0,1 milibari.

Date tehnice:

● Acest tip de mașină este controlat de plăci de computer cu rezistență la apă.

● Întreaga mașină este realizată din oțel inoxidabil tip 304, iar grosimea camerei de lucru și a bancului de lucru este de 5 mm.

● Capacitatea de ambalare este de 2-5 pachete pe minut.

● Sistemul de subpompare este controlat de o supapă cu două căi.

● Dispozitivul de separare ulei-apă poate proteja pompa de vid și poate crește durata de valabilitate a produselor.

● Toate tuburile de vid, dispozitivul de etanșare și placa de umplere sunt fabricate din silicon.

Mașina automată de termoformare pentru de ambalare în vid DLZ-420E

DLZ-420E asigură un proces de termoformare a filmului continuu pentru ambalarea în vid. Fiecare mașină este proiectată individual pentru a răspunde cerințelor, în ceea ce privește designul pachetului, producția și utilizarea eficientă a resurselor. Fiabilitatea, durabilitatea și serviciile cuprinzătoare fac din mașinile DLZ-420E o verigă rezistentă în lanțul de producție.

Date tehnice:

● Controler programabil (PLC) Siemens, control de intrare și ieșire cu capacitate mare.

● Ecran tactil Siemens color cu interfață om-mașină, tip push-pull pentru panoul de control.

● Sistemul servo controlează viteza pasului cu viteză mare și precizie.

● Sistem de control al temperaturii computerului, funcție inteligentă de încălzire, control precis al temperaturii.

● Piesele pneumatice adoptă sistemul pneumatic de tip terminal de supape SMC japonez.

● Pompă de vid originala germana (BUSCH).

● Sistem fotoelectric de urmărire importat, membrană tectorială colorată disponibilă, garanție pentru poziția de proiectare precisă.

● Mașina adoptă o construcție cu panouri din aliaj de aluminiu și magneziu. Șina de ghidare și panoul de perete sunt pentru formarea integrală prin extrudare.

● Formarea, etanșarea și ridicarea adoptă un sistem de blocare independent de ridicare a pârghiei pneumatice.

● Combinația de matriță de etanșare, perna de etanșare integrală și placa de etanșare-încălzire sunt prevăzute cu mai multe tuburi de încălzire.

● Cuțitul transversal funcționează independent, controlat de computer. Acest sistem poate fi pornit sau oprit prin intermediul ecranului tactil.

● Filmele superioare și inferioare utilizează noul sistem de control.

● Sistem automat de reciclare pentru deșeuri și resturi.

● Sistem de avertizare și protecție pentru faza de alimentare implicită, fază inversă și supratensiune și lubrifierea mașinilor.

● Formarea, etanșarea, cuțitul orizontal și cuțitul longitudinal sunt echipate cu sistem de protecție de siguranță și capac de siguranță. Sistemul se poate opri automat în caz de urgență. Ecranul poate arăta defecte ale sistemului și soluții de remediere corespunzătoare.

● Lungimea totală a acestui echipament este de aproximativ 6,5-7 metri.

(Sursa: http://www.xkpack.com/)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2