Tehnologii

236

Mașini de ambalare vidată și automatizate, destinate produselor din carne

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Siguranța alimentară este acum, mai mult decât niciodată, o problemă de importanță capitală, în timpul acestei crize sanitare pe care o traversăm. De aceea, ambalarea produselor în cele mai bune condiții este la fel de importantă. Ediția prezentă a revistei Meat.Milk vă face câteva sugestii strict informative. Iată-le:

Mașini de ambalare vidată DERBY 270

Grupa de mașini de ambalare AIRLESSS DERBY păstrează toate caracteristicile funcționale și de construcție ale liniei SLAM, cu avantajul suplimentar al flexibilității totale pentru conservarea vidului și controlul pentru ambalaje mai sofisticate și profesionale.

La bara de etanșare standard se pot adăuga bare de etanșare opționale. Se poate include un kit de injecție de gaz inert, iar etanșarea dublă este o opțiune, în timp ce controlul digital sofisticat oferă un avantaj profesional real: pot fi stocate până la zece programe prestabilite, oferind un control perfect asupra timpilor de etanșare și răcire și o citire precisă a valorilor vidului.

Specificații:

• Corpul și camera de vid construite din oțel inoxidabil

• Se livrează cu plăci de umplere

• Capac foarte puternic rotund format din metacrilat transparent, cu sistem de blocare

• Bare de etanșare cu pistoane, ușor de îndepărtat pentru curățare, fără cabluri electrice libere

• Controale de joasă tensiune

• Cititor de vid analogic

• Zece programe de lucru

Mașini de ambalat în vid - OLYMPIC 960C

AIRLESSS OLYMPIC reprezintă cea mai profesională linie, fiind top-ul gamei din această serie de mașini de ambalat în vid. Dispune de un ecran tactil color pentru activarea tuturor funcțiilor printr-o aplicație complet personalizabilă pentru fiecare cerință de lucru, pentru funcția de vid suplimentar și ciclic și pentru controlul electronic al vidului.

Ciclurile de vid pot fi chiar controlate de la distanță printr-o conexiune wireless. La bara de etanșare standard se pot adăuga bare de etanșare opționale. Suplimentar, poate fi inclusă o trusă de injecție de gaz inert și o opțiune de etanșare dublă, în timp ce controlul electronic sofisticat oferă un avantaj profesional real cu până la zece programe personalizate, stocate. Eficiența și precizia maximă asigură rezultate de ambalare super-profesionale, fără nicio marjă de eroare.

Specificații:

• Corpul și camera de vid din oțel inoxidabil

• Se livrează cu plăci de umplere

• Ecran tactil color (7”). Interfață grafică de utilizator prietenoasă, pentru toate funcțiile

• Conexiune Bluetooth la imprimanta externă (disponibilă la cerere)

• Zece programe de lucru

(Sursa: www.airlessline.com)

Mașină automată MVS65 XP

Multe modele ale mașinilor de ambalare sub vid din seria MVS XP, face posibilă urmărirea vidului în interiorul ambalajului. Astfel, pentru fiecare operație, este posibil să se stabilească emiterea de informații care să rezume principalele caracteristici ale procesului de ambalare.

Un al doilea element inovator al acestor mașini pentru vid este camera, care include o serie de tehnologii de vârf în industria alimentară. Gama bogată de caracteristici este accesibilă instantaneu, permițându-vă să configurați rapid operațiunile de ambalare.

În plus, afișajul permite verificarea nevoii de intervenții și asistență tehnică. Întreaga linie nouă de mașini de ambalat sub vid XP a obținut certificările CE/ ETL/ NSF, fiind recomandată ambalării unei game foarte largi de produse alimentare.

CARACTERISTICI TEHNICE

Alimentare electrică: V 220 (1 ph.) - 208/400 (3 ph.)

Faza: ph 1 (220V) - 3 (208 / 400V)

Dimensiunile barelor de etanșare: 656 mm (nr.2 bare laterale)

Ciclul de ambalare: (vid 99,9%) sec. Vacuum = 20 - Reintroducerea aerului = 6

Pompa de vid: mc/h 63 (toate mașinile MV) - 100 (doar 208V)

Înălțimea suprafeței de lucru: 889 mm

Dimensiunile mașinii cu capacul deschis: 820x930x h.1480 mm

Dimensiunile mașinii cu capacul închis: 820x930x h.1045 mm

Greutatea mașinii (net/brut) kg 229/265 (63m³) - 247/283 (100m³)

Mașina de ambalare în vid EVAC 65

EVAC 65 este o mașină inovatoare, compactă, de înaltă tehnologie, automatizată și ieftină în utilizare automat. Mașina de ambalat alimente este potrivită pentru ambalarea produselor cu dimensiuni medii/mari.

Funcționarea automată rapidă și simplă, cu un randament ridicat, conferă un avantaj uriaș, atât din punct de vedere al muncii, cât și al timpului de producție. Pachetul cu produsul din interior este pus de operator pe banda transportoare, care circulă de la dreapta la stânga și este translatat în cameră de vid.

Avantajul uriaș este funcționarea complet electrică. Pe lângă această economie de energie, această mașină de etanșare a vidului poate fi amplasată oriunde, fără a fi nevoie de compresor sau conexiune pneumatică de alimentare. Capacul său complet transparent permite cel mai bun control al procesării produsului, datorită barei de lumină LED.

CARACTERISTICI TEHNICE

Alimentare electrică: V 400V

Faza: 3 ph

Dimensiunile barelor de etanșare: 650 mm (2 laturi)

Lățimea benzii transportoare: 650 mm

Înălțimea benzii transportoare de la sol: 861 mm

Pompa de vid: mc/h 200

Cicluri de viteză maximă: min 2

Dimensiuni utilaj: 1907x1200x h.1345 mm

Greutatea mașinii: 635 kg

Dimensiunile camerei disponibile (rezervor + capac): 670x760x h.200 mm

(Sursa: www.minipack-torre.it)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2