Tehnologii

198

Mașini de ambalare a cărnii și a produselor din carne

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Ambalarea joacă un rol cheie în asigurarea menținerii calității produselor alimentare pe întregul lanț de aprovizionare, de la producție, la masa consumatorului. De aceea, pentru această ediție, vă sugerăm cu titlu strict informativ, câteva soluții tehnologice.

Mașini de termoformare DY

Acestea includ cele mai noi tehnologii, idei individuale de îmbunătățire a eficienței și experiență acumulată în anii de colaborare cu clienții. Seria DY este un set de mașini de ambalat prin termoformare, care oferă o gamă largă, pentru a satisface cerințele individuale ale clienților. Seriile includ mașini de la niveluri de intrare, la modele flexibile și compacte și până la mașini de înaltă performanță, care prelucrează pelicule flexibile și rigide, cu grosimi diferite pentru mai multe lățimi ale filmului, formând adâncimi și lungimi de tăiere.

Cadrul și tabla mașinilor sunt din oțel inoxidabil, pentru o igienizare ușoară în medii de spălare. Cadrul ușor deschis permite accesul la verificarea, reglarea și repararea tuturor părților mașinii. Tipurile de mașini de ambalat MAP sunt utilizate pentru ambalarea produselor din carne, fructe de mare, fructe, legume și tot felul de produse alimentare refrigerate.

Mașinile de ambalare MAP folosesc dispozitive cu caracteristici tehnice superioare, cum ar fi ecranul tactil color, controlul frecvenței turației motorului, sistemul pneumatic.

Folia de acoperire color sau, alternativ, filmul optic, pot fi utilizate în procesul de ambalare, pentru a reduce costurile și a îmbunătăți produsele. Una dintre cele mai bune caracteristici ale mașinii este funcționarea sa cu matrițe modulare. Astfel, matrițele pot fi ușor înlocuite și utilizate în diferite configurări. În același timp, matrițele au propriile lor sisteme de răcire.

Mașină automată de ambalare în vid MSP 1218

Ambalajul vidat înfășoară ușor produsul. Prezintă cea mai bună calitate. Apăsați butonul de pornire, mașina va livra automat tava în camera de vid, alimentarea cu film, vid / sigilare / tăiere / ieșire a tăvii făcându-se autoamt.

Mașina poate împacheta 1-6 buc de tăvi, în același timp. Mașina va fi personalizată în mod corespunzător în funcție de proba reală sau de design. Oferta include o matriță, mai ales că fiecare dimensiune a tăvii necesită o matriță.

Pentru a personaliza mașina, Clientul va oferi un desen sau un eșantion real de tavă, pentru producția în masă.  Imprimanta este opțională.

Același design poate fi furnizat pentru ambalarea în vid + umplere de gaz + sigilarea tavii.

Seria de mașini de ambalare Dapack

Mașinile de ambalare în vid Dapack sunt ideale pentru ambalarea cărnii, a mezelurilor, a brânzeturilor, a peștilor, a pastei proaspete etc.  Designul este onform regulamentelor CE, iar mașinile sunt echipate cu rezervor din oțel inoxidabil, cu colțuri rotunjite. Carterul este din inox.

Modele digitale sunt prevăzute cu:

-12 programe de lucru.

-Bare de etanșare cu 2 rezistențe.

-Opțiune reglabilă din atmosferă.

-Injecție de gaz neutru.

-Bază pe rotile pentru D400.

(Sursa: Directindustry.com)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2