388

Mașini automate pentru ambalarea cărnii proaspete

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În aproape orice companie de procesare a cărnii este nevoie de tehnologii versatile, robuste. Iată câteva propuneri cu titlu strict orientativ.

Mașină automată de ambalat IMBAL 65

Imbal 65 GAS FLUSHING este modelul potrivit pentru ambalarea produselor proaspete în atmosferă modificată, pentru a prelungi durata de valabilitate a produsului. Versatil și eficient, acest model are un înveliș cu tambur inferior. Bara specială de etanșare și unitatea superioară de etanșare sunt adaptate pentru a funcționa cu film BOPP și se etanșează cu o precizie ridicată, pentru a obține o sudare perfectă a barierei de gaz.

Acest tip de mașini funcționează cu o bobină plană de film, care înfășoară produsul și creează un tub care este închis de unitatea superioară de etanșare și apoi este sudat la cele două capete, pentru a forma o pungă de pernă. Datorită esteticii ambalajului, acesta este potrivit pentru produse cum ar fi carne proaspătă, bază de pizza, pâine, bază de paste, brânză proaspătă uscată etc.

Poate fi folosit și pentru produse de cofetărie, pentru produse din ciocolată, pentru industria de panificație, brânză, pentru unt, pentru biscuiți, pentru industria medicală, pentru industria cosmetică, pentru produse de igienă, pentru industria textilă

Mașină de ambalat cu servomotor BFR Systems

Mașinile de ambalat cu servomotor din seria BFR Systems permit ambalarea produselor datorită unei role de film. Gama de produse care trebuie ambalate depinde de tipul de film care trebuie utilizat: complex, liminat, retractabil etc., și poate fi completat de diferite sisteme și opțiuni de deschidere ușoară.

Un panou tactil memorează datele, reprezentând interfața cu operatorul. Complet servomotorizate, acestea sunt unele dintre cele mai eficiente mașini de pe piață pentru calitatea lor de etanșare, în special în producțiile care necesită o adaptabilitate ridicată claadăugarea de gaz, de exemplu.

Date tehnice:

-Panou tactil color: 12,1

-Flexibilitate pentru schimbarea formatului

-Desfășurare foliei servomotorizată, pentru o tensiune perfectă

-Desfășurare ușoară și ergonomică a foliilor

-Dimensiune optimizată

-Curățare ușoară

-Întreținere ușoară

-Viteză de până la 600 de produse/minut

-Formator variabil

-Transportor cu împingător sau transportor cu bandă rotativă sau etanșare de ghidare

Mașină de ambalare în vid

Gama de mașini sub vid asigură o conservare perfectă datorită reglării optime și unei pompe de calitate. Mașinile de ambalat Dapack sunt ideale pentru conservarea cărnii, a cârnaților, a brânzei, a peștelui, a pastelor etc.

Sistemul electronic de control monitorizează nivelul de vid din interiorul clopotului și sudarea în același timp. Respectă standardul CE. Este prevăzut cu rezervor din oțel inoxidabil cu colțuri rotunjite și carcasă din oțel inoxidabil.

Date tehnice:

-Modele digitale: 12 programe de lucru.

-Bare 2 rezistență la lipire.

-Opțiune de reducere atmosferă reglabilă.

-Injectarea gazului neutru.

-Baza de rulare pentru D400.

Mașină automatizată de ambalare, Seria AS 38

Concepută pentru cantități productive mari, în domeniul cărnii proaspete, carne procesată, brânză, mezeluri și pește, mașina de ambalat sub vid cu curea de cameră AS 38 este cel mai mare și mai eficient model din gamă. Reprezintă o soluție automată pentru ambalarea sub vid a cărnii proaspete, a cărnii prelucrate, a brânzeturilor, a mezelurilor și a peștelui, utilizând oricare tip de pungă sigilabilă termic.

Structura adoptată, mișcările și sistemul pneumatic, permit o optimizare a timpilor ciclului, asigurând o producție orară ridicată, cu siguranța unei prezentări stabile și optime a pachetelor. Datorită versatilității de configurație, mașina de ambalat sub vid cu curea AS 38 este adaptabilă diferitelor cerințe de lucru și productive ale clientului utilizatorului.

Caracteristici generale:

-Construcție simplă și solidă pentru o curățare și întreținere mai ușoară

-Etanșare superioară și contrast inferior

-Curea transportoare certificată

-FDA cu viteză reglabilă

-Sistem de sac de găurire

-Tăiere mecanică a deșeurilor și sistem de aspirație automată a deșeurilor

-Funcționarea și controlul mașinii de către PLC, cu diverse programe stocabile

-Panou cu ecran tactil multilingv, fotocelula ușoară și intuitivă pentru prezența produselor

-Conexiune la internet (WI-FI) pentru control de la distanță și diagnostic tele Opțional AS38

-Etanșare bi-activă și termoreglată specifică pentru pungi de aluminiu sau ambalaje create anterior de mașinile flowpack

-Bandă transportoare separată pentru lucrul un singur operator sau în combinație cu sisteme de încărcare automată

-Banda transportoare pentru lamele anti-rulare specifică produselor rotunde

(Sursa: www.directindustry.com)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2