Stiri

245

MADR așteaptă propunerile fermierilor pentru modificarea unor OUG

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Recent, au fost publicate pe site-ul MADR, trei proiecte de Ordonanță de Urgență de o importanță deosebită pentru zona montană, astfel:

-ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea și completarea Legii nr. 296/2018 privind aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare şi/sau prelucrare a laptelui în zona montană;

-ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea și completarea Legii nr. 332/2018 privind aprobarea Programului de investiții pentru înființarea stânelor montane;

-ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru modificarea și completarea Legii nr. 333/2018 privind aprobarea Programului de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare și prelucrare primară a fructelor de pădure, a ciupercilor şi/sau a plantelor medicinale şi aromatice din flora spontană şi/sau de cultură în zona montană.

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii pe adresa de e-mail: [email protected].

Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2