Stiri

117

Luceo lansează un nou kit de etanșare și etichetare

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Luceo va introduce un nou sistem de echipamente pentru etanșare și etichetare în cadrul expoziției Pack Expo International de la Chicago de luna aceasta, informează Global Meat News.

Cea de a patra generație de echipamente ThermoSecure L este un sistem de ambalare care are capacitatea de a respinge ambalaj sigilate necorespunzător și erori de marcaj. Echipamentul poate fi instalat la capătul unei linii de producție sau în alta sală cu un indice de etanșare IP66. Un purtator de cuvant al companiei Luceo a declarat că satisfacerea cerințelor a fost în centru conceptului de design: "Această mașină nouă a fost proiectată în conformitate cu cerințele de la producători din industria alimentară și mediile lor de producție împreună cu două aspecte fundamentale: Principii de igienă și ușurința de utilizare și funcționare". Caracteristicile ThermoSecure L sunt "planuri înclinate pentru scurgerea apei de spălare și nici o parte din sticlă, care este în conformitate cu recomandările directivei HACCP". Utilizarea echipamentului este orientată spre realizarea unei etanșeizări și etichetări perfectă a ambalajelor, au declarat pentru sursa citată specialiștii Luceo. “Scopul nostru este ca beneficiarii noștri să găsească la noi soluțiile care le vor rezolva provocările legate de producția imediată și care îi vor ajuta să anticipeze nevoile ulterioare”. Dintre caracteristicile echipamentului, amintim:

  • Anticipează operațiunile ulterioare;
  • Asigură o infrastructură sigură a controlul acesteia prin comenzi sigure
  • Anticipează impactul siguranței alimentare și operațiunile de pe lanțul de producție
  • Folosește tehnici integrate pentru a obține date importante de la echipamente

  La rândul lor, specialiștii de la CryoVac vor prezenta mbalajul Mirabella, format din două filme termocontractabile coextrudate, din care unul este un film de etanșare permeabil, iar cel de-al doilea, aflat la exterior, este cu barieră la oxigen. Filmul este combinat cu tăvi CryoVac din polipropilenă sau spumă rigidă, pentru ambalarea perfect ermetică a produselor din carne. Un accesoriu MAP propus de Multisorb Technologies aduce beneficii tuturor actorilor din lanțul de aprovizionare, prin mărirea termenului de păstrare a cărnii, din momentul ambalării, în cel al expunerii, în cazul vânzării cu amănuntul. Numită FreshPax CR, tehnologia utilizează necrofagi de oxigen, fiind concepută pentru a fi utilizată la ambalarea în saci. Într-un timp de 24, până la la 48 de ore, necrofagii din interiorul sacilor reduc oxigenul rezidual la zero, extinzând termenul de valabilitate al cărnii la 25 de zile. Când sacii sunt deschiși, produsul ”trayed” capătă culoarea roșie sau roz, demonstrând, astfel, termenul de valabilitate.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2