Tehnologii

260

Laptele de soia există. Chiar Danone o spune!

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Foarte multă lume nu știe faptul că gigantul mondial Danone, nu este doar unul dintre liderii globali ai laptelui și lactatelor, ci și liderul absolut al produselor alimentare alternative la lapte, prin gama de produse cu marca Silk.

Mai mult decât atât, dupa cum se vede in ilustratia acestei stiri, pe unele piete, Danone nu se sfiește să își denumească și să își eticheteze unele produse drept ”Lapte de soia” sau ”Lapte de migdale” (caju, cocos etc), cu scopul de a atrage tot mai mulți consumatori spre acest segment. Iată ce afirmă compania pe propriul site (https://www.danone.com/brands/dairy-plant-based-products/silk.html ), despre acest segment de produse din portofoliul său:

”De când a fost introdus Silk Soymilk, în 1978, ne-am extins gama de produse, adăugând o serie de alte opțiuni delicioase care poartă cu mândrie această marcă.

De la popularele noastre Almondmilks și Coconutmilks, până la amestecuri, smântână de cafea și alternative pentru iaurt fără lapte, oferim consumatorilor o largă gamă de produse. Și, prin toate acestea, am rămas fideli valorilor noastre, folosind ingrediente provenite din resurse responsabile pentru a vă aduce alimente fără lactate și delicioase.

 În 2017, mișcarea strategică a companiei Danone către alimente și băuturi pe bază de plante, odată cu achiziționarea WhiteWave, a venit la momentul potrivit pentru a satisface așteptările consumatorilor pentru alegeri mai sănătoase și durabile.

Acest lucru ne permite să ne îmbogățim portofoliul cu mărci iubite de consumatori și opțiuni axate pe sănătate, complementare cu produsele noastre fermentate din lactate. În plus, ne-am continuat și strategia de a oferi produse lactate esențiale cu beneficii nutriționale și de a inova prin mărcile noastre locale și internaționale”.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2