Tehnologii

262

Lactate ale firmei BioLacta-Vaideeni au primit certificarea ”Produs Montan”

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Conform Deciziei nr 521/17.02.2021, doamnei  CIOROBEA ANA DANIELA i-a fost acordat dreptul de utilizare a mențiunii de calitate facultative „produs montan” pentru un număr de 7 produse de origine animală, procesate în gospodăria proprie, din materii prime ce provin de la animale crescute și întreținute cu furaje din zona montană, informează într-un comunicat Agenia Națională a Zonelor Montane.

Dragostea față de animale, față de tradiția moștenită din batrâni, au determinat dorința producătorilor de a crea un brand propriu, de a aduce pe mesele clienților produse naturale, autentice, de înaltă calitate nutritivă, cu un gust deosebit.

Iată ce spune doamna Ciorobea Ana Daniela despre activitatea sa: ”Povestea noastră a început acum 10 ani. În Vaideeni, pe frumoasele meleaguri în care tradițiile sunt păstrate cu sfințenie, am început activitatea noastră, cu doar o văcuță.

Am muncit mult și am crescut treptat, motivați de dorința de a asigura clienților noștri produse lactate și brânzeturi sănătoase. Ne-am dorit ca toți cei care cumpără produsele noastre să fie convinși de calitatea acestora, de aceea rețetele sunt cele tradiționale, iar simplitatea și puritatea lor le asigură gustul bun de altă dată.

Totodată, ne-am dorit ca laptele și produsele noastre să fie bio, de aceea suntem atenți cu hrana pe care le-o oferim văcuțelor noastre. În aceste sens, ne-am preocupat ca toată hrana să fie produsă în cadrul fermei. Am făcut investițiile necesare pentru a ne asigura că cerealele oferite ca hrană suplimentară să fie cultivate și măcinate integral de către noi.

Am crescut de la an la an, iar acum ferma noastră numără 20 de văcuțe bălțate, care se plimbă în natură, pasc liniștite pe pajiștea fermei noastre. Am ales să transformăm laptele în diferite produse precum: brânză dulce, telemea, caș, unt, smântână, iaurt.

Toată munca noastră este făcută cu drag de animale, natură și implicarea noastră, deoarece ne bucurăm să vă oferim produse sănătoase, simple și cu gust”, se arată în comunicatul emis de AZM.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2