Tehnologii

349

Lactalis Ingredients lansează gama de proteine din zer instant, cu lecitină de floarea-soarelui

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Potrivit NutraIngredients, divizia de ingrediente a grupului Lactalis a lansat o gamă de proteine ​​din zer instantanee fără alergeni produse cu lecitină de floarea-soarelui.

Compania a declarat că răspunde cerinței consumatorilor care caută rețete simple, realizate din câteva ingrediente care sunt naturale, sănătoase și minim procesate, cu mai multă transparență și trasabilitate.

Lecitina este adăugată la pudra de proteine ​​din zer pentru a ajuta pudra să devină instantanee la amestecare și fără coagulări, ceea ce compania susține că este ideală pentru shake-uri. Lactalis adaugă că cererea tot mai mare de produse naturale, împreună cu faptul că lecitina din soia începe să fie stigmatizată, crește cererea de lecitină din floarea-soarelui.

Acest lucru poate fi legat de problemele alergene cauzate de soia, a spus compania. Lecitina de floarea-soarelui este hipoalergenică, durabilă și nu trebuie declarată alergenă. Spre deosebire de soia, este garantat în mod natural fără OMG, deoarece nici o plantă de floarea-soarelui modificată genetic nu a fost cultivată comercial oriunde în lume.

Compania a adăugat că tendința poate fi întâlnită și în multe alte sectoare, cum ar fi panificația și cofetaria, indicând o mișcare globală către utilizarea lecitinei de floarea-soarelui. Noua gamă de proteine ​​din zer instantanee Lactalis Ingredients cu lecitină de floarea-soarelui este produsă la fabrica sa din Retiers, Franța.

Disponibile pentru proteina de zer nativă, produsele Pronativ și proteina din zer Laktein WPC80/WPI, au o solubilitate bună, un gust neutru, 79 până la 95% proteine ​​în materie uscată și referință scăzută în lactoză.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2