Tehnologii

217

Lactalis Ingredients a lansat un noul SMP pentru piața laptelui condensat

autor

MeetMilk.ro

distribuie

DairyReporter informează că Lactalis Ingredients lansează un nou lapte praf degresat (SMP), cu o calitate ridicată, mai ales din punct de vedere termic (HHHS).

Noul produs, fabricat la centrul Lactalis Ingredients din Ravensburg, Germania, este potrivit pentru producătorii de lapte condensat care caută SMP stabil la căldură, pentru producerea de lapte condensat evaporat și îndulcit, deoarece este stabil la temperatura de sterilizare în conserve.

Consumul de lapte evaporat și de lapte condensat îndulcit continuă să crească și este de așteptat să înregistreze o creștere medie anuală de 2% din 2019 până în 2024. Această creștere provine din America Latină, Orientul Mijlociu și într-o măsură mai mică din Asia.

Utilizarea laptelui proaspăt local pentru a produce produse lactate în aceste zone nu este întotdeauna ușoară, din cauza colectării scăzute a laptelui. De aceea, unii producători trebuie să utilizeze praf de lapte ca substitut pentru laptele lichid.

Pulberea se face prin uscarea laptelui degresat pasteurizat, degresat, care este supus unui tratament termic specific. Scopul acestui tratament termic este denaturarea proteinei pentru a obține o pulbere stabilă termic și a preveni coagularea proteinei în timpul producției de lapte condensat.

Lactalis Ingredients a declarat că noul său HHHS SMP are, de asemenea, o bună solubilitate, are spori termofili mici și păstrează „gustul lactat”.

Grupul de ingrediente al grupului Lactalis cu sediul francez este activ în mai mult de 100 de țări cu soluții pentru lactate proaspete, brânză și înghețată pentru produse de copt și produse de cofetărie. Produsele sale susțin, de asemenea, nutriția în fiecare etapă a vieții și acoperă toate categoriile de lactate: zer și lapte praf, proteine ​​lactate, grăsimi din lapte și brânzeturi.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2