85

Lactag s-a certificat FSC și va produce pe private label pentru Mega Image

autor

MeetMilk.ro

distribuie

De curând, compania Lactag s-a certificat conform standardului FSC-Forest Stewardship Council, care reglementează, printe altele, sustenabilitatea accentuată a ambalajelor, și va produce lapte de consum pivate label, pentru Mega Image, sub marca 365. Cele două sortimente vor fi laptele de consum 1,5% grasime și cel cu 3,5% grasime.

  Forest Stewardship Council (FSC)   FSC (Forest Stewardship Council) promovează un management forestier responsabil. Organizația operează la nivel internațional și oferă servicii prin centrul FSC International situat în Bonn, Germania, precum și prin intermediul unei rețele internaționale de Initiațive Naționale. Principalele atributii ale FSC:  

  1. dezvoltarea de standarde
  2. acreditarea de organisme de certificaresi intiative nationale FSC
  3. etichetarea produselor din lemn.

Prin cumpararea de produse din lemn independent certificate, se garantează că lemnul utilizat în produsul respectiv provine din păduri gestionate durabil, pe criterii sociale, economice și ecologice. Până în acest moment, în afară de Lactag, doar Simultan, LaDorna și Albalact și-au certificat ambalajele potrivit acestui standard, pentru producția de private label.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2