Stiri

225

La târgurile Food Africa și PacProcess MEA din Cairo vor expunepeste 700 de companii

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Așteptări mari pentru Food Africa și pacprocess MEA: În decembrie, alianța interPack reunește din nou industria alimentară și sectorul ambalajelor în Egipt. Participanții pot aștepta cu nerăbdare noi oportunități de afaceri, un program de cumpărători găzduit și multe oferte speciale diferite.

Între 5 și 7 decembrie, sediul târgului din Cairo găzduiește soluții inovatoare pentru industria alimentară și toate aspectele procesării și ambalării. Food Africa este cel mai mare târg comercial de pe continent pentru industria alimentară și agricolă și poarta de acces către piața alimentară africană în creștere.

Exportatorii care caută noi oportunități de vânzare vor găsi că târgul oferă o platformă unică de afaceri și achiziții. Cu „Ingredients Africa”, „Fresh Africa”, „Dates Africa” și „Sea Food Africa”, târgul a creat în acest an alte platforme specializate pentru ingrediente și aditivi, produse proaspete, curmale și fructe de mare.

Evenimentul paralel pacprocess MEA, cu accent pe procesare și ambalare, este o completare ideală pentru Food Africa pentru sectorul alimentar. Dar și pentru alte domenii de aplicare, oferă o bună imagine de ansamblu asupra furnizorilor locali, regionali și internaționali de mașini de ambalare pentru toate aspectele producției, de la containere de ambalare la materiale de ambalare și tehnologia de producție respectivă.

Un total de 750 de expozanți din 31 de țări își vor prezenta afacerile la Food Africa și pacprocess MEA pe o suprafață de 30.000 mp. Cele două târguri vor avea și mai mult succes.

O poartă către potențialul regiunii MEA

Ca poartă către lumea africană, Egiptul deține o poziție cheie în regiunea MEA și oferă condiții ideale pentru schimbul de idei cu un public profesionist calificat, în special din Africa de Nord și Orientul Mijlociu.

„Toate semnele indică o continuare viitoare a investițiilor stabile și durabile în noi sisteme și tehnologii din regiune”, spune Thomas Dohse, director al portofoliului interpack Processing & Packaging. „Pentru cei care doresc să facă parte din această oportunitate enormă de dezvoltare, Cairo găzduiește evenimentul perfect pentru schimbul personal.

Împreună cu partenerii noștri, am continuat, de asemenea, să consolidăm pacprocess MEA și Food Africa în acest an.” Ambele târguri fac parte din alianța interpack. Aici, precum și pentru pacprocess MEA, Messe Düsseldorf lucrează cu organizatorii locali de evenimente IFP Egypt și Konzept.

Pavilioane naționale cu jucători cheie internaționali

Furnizorii internaționali din industrie din fiecare regiune vor fi prezenți la 14 pavilioane naționale. De exemplu, vor exista standuri comune din Italia, India, Polonia, Brazilia, Turcia, Indonezia, Arabia Saudită sau Emiratele Arabe Unite.

La cele două „pavilioane germane” de la Food Africa și pacprocess MEA, companiile germane își vor prezenta inovațiile și soluțiile în cadrul delegației germane. Finanțarea primită de la Ministerele Federale Germane pentru Alimentație și Agricultură, precum și pentru Economie și Protecția Climei subliniază importanța acestei piețe pentru Germania.

Program de cumpărători găzduit

Programul de cumpărători și de potrivire găzduit, pe care ambele târguri comerciale îl oferă în acest an, sprijină expozanții care doresc să facă rețea cu cumpărători profesioniști și factori de decizie din multe țări africane și MENA. Acest lucru ajută la consolidarea intenționată a noilor relații comerciale. Peste 500 de participanți s-au înscris deja.

Conferința Food Africa & pacprocess MEA

Conferința care participă în timpul târgului oferă o perspectivă interesantă asupra evoluțiilor pieței, noilor tehnologii și tendințe. Printre subiectele de discuție se numără, de exemplu, strategia națională a Egiptului pentru sectorul alimentar până în 2030, transformarea digitală, inovațiile în sectoarele alimentare și ambalajele alimentare, precum și sustenabilitatea în industria ambalajelor. De asemenea, se așteaptă ca conferința să dezvăluie lansarea strategiei egiptene pentru sectorul curmalelor.

Programele de sponsorizare în favoarea schimbării către o „Economie verde” sunt o altă problemă a târgului, de exemplu, incluzând sprijin pentru proiecte în domeniile managementului deșeurilor, energie solară, purificare a apei și tehnologie agricolă.

Organizațiile implicate includ UNIDO, Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială, USAID, Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și GIZ, Agenția Germană pentru Cooperare Internațională.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2