Repere

228

La Meat.Milk 2021, se va putea dialoga direct cu reprezentanții MADR, ANSVSA, ANPC, APIA, AMRCR și APAR

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În zilele de 24 și 25 mai 2021, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va avea loc ediția festivă cu numărul zece, al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. Ziua de 25 mai va debuta cu Ședința Generală, care va prilejui participanților dialogul direct cu reprezentanții autorităților. 

Pentru deschiderea Ședinței Generale a fost invitat să susțină o comunicare domnul Nechita Adrian Oros, Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, care va face referire la ultimele acțiuni ale instituției în domeniile sectoarelor de carne și lapte din România.

În continuarea ședinței generale, vor lua cuvântul domnii: Robert Chioveanu-Președinte al ANSVSA, Claudiu Dolot-Președinte al ANPC și Adrian Pintea-Director General APIA, care vor prezenta participanților ultimele acțiuni întreprinse de instituțiile pe care le reprezintă, precum și programele viitoare, destinate fermierilor și procesatorilor din cele două sectoare.

După prima pauză a zilei, va urma sesiunea Liber la cuvânt, în care protagoniști vor fi domnii Paul Anghel-Director General al ANPC și Doru Valter Enache-Director al DSVSA-Brașov, aceia care vor răspunde întrebărilor participanților.

Ulterior, în fața participanților se vor prezenta domnii George Bădescu-Director Executiv AMRCR și Ștefan Pădure-Președinte APAR, care, în sesiunea ”Forum retail”, vor detalia pe marginea celor mai stringente subiecte legate de piață și relația dintre furnizori și comercianți.

Evenimentul va fi organizat în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Informații suplimentare pe site-ul meat-milk.ro/conferinta. Înscrieri, la [email protected] și la telefon 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2