Repere

236

La Meat.Milk 202 vor expune cele mai prestigioase companii din sectoarele de carne și lapte

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Expo-Conferința Internațională Meat.Milk, care va avea loc în acest an în zilele de 5 și 6 octombrie 2020, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va păstra în program două dintre punctele de maxim interes pentru participanți: Secțiunea Business to Business-Expo și Liber la cuvânt.

Companiile de procesare din domeniile cărnii și laptelui își vor expune cele mai noi produse din categoria premium.

Alături de acestea, vor fi expuse soluții de laborator din domeniul sănătății animale și al siguranței alimentare,  tehnologii de procesare și ambalare, tehnologii de tratare a apelor uzate și de prezervare a mediului, tehnologii pentru fermele zootehnice, soluții de igienă și sănătate pentru personalul din ferme și unități de procesare, instrumente de finanțare etc.

Ca în fiecare an, la standurile firmelor expozante, reprezentanții companiilor vor oferi toate detaliile participanților la eveniment.

Sesiunea Liber la cuvânt va da ocazia unui dialog liber, pe teme de strict interes, între participanți și reprezentanți ai Ministerului de Interne și ai ANPC, care, la această ediție, vor fi domnii Marian Cîrcei-Comisar Șef în Ministerul de Interne și Paul Anghel-Director General ANPC.

Detalii, informații și înscrieri, la [email protected] și pe www.meat-milk.ro/conferinta

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2