Stiri

142

La Meat & Milk 2014, cele mai interesante dezbateri și propuneri tehnologice sunt rezervate participanților la Secțiunea Carne

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2014, care se va desfășura în zilele de 11 și 12 iunie la Horel Hilton din Sibiu sub titlul ”Finanțare, Optimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valoare într-o piață globalizată”, are rezervate teme de maxim interes pentru fermierii și procesatorii din sectorul românesc al cărnii.   Astfel, în ședința generală din dimineața zilei de 11 iunie, domnul Jean-Luc Meriaux- Secretar General al UECVB, va detalia datele referitoare la piața europeană a cărnii dar, în special, se va referi și la oportunitățile pe care fermierii și procesatorii români le au în peisajul economic comunitar. În ședința generală din ziua de 12 iunie, Sudpack va susține comunicarea cu titlul ”Reducerea amprentei de carbon prin utilizarea ambalajelor performante”.   Programul comunicărilor și dezbaterilor pentru secțiunea Carne va fi următorul:   11 iunie, ora 11,30 Workshop: Licență pentru profit: Investiția isteață   Prezentări ale companiilor:   -Gruppo AB: Eficiență energetică-Soluții de scădere a costurilor energetice pentru industria de procesare a cărnii-Linde Gas România: Echipamente pentru congelare și răcire criogenică-Arctic Store: ArcticStore & Arctic SuperStore-Depozite frigorifice mobile adaptate nevoilor dumneavoastră -Omnivet Impex, reprezentant Qiagen-Franța: Tehnici de biologie moleculară în igiena alimentelor; Prezentare QiaSymphony RGQ   Dezbatere: Respectarea cu strictețe a legislației sanitar-veterinare, calea pentru asanarea pieței. Speackeri: Vladimir Mânăstireanu-Președinte al ANSVSA, Sorin Minea-Președinte Romalimenta și Radu Timiș-Vicepreședinte ARC. Participanții sunt invitați să intervină cu întrebări și să intre în dialog.   12 iunie, ora 12,30 Workshop-Încredere și fidelizare, prin calitate și informare corectă   Prezentări ale companiilor:   -Cargill Nutriție Animală: Elemente de nutriție cu impact asupra costurilor-Transart: Reducerea costurilor, de la preluarea comenzilor, la livrarea produselor, cu ajutorul unui sistem informatic adecvat-Cristian Popa: Etichetarea, între mofturile Europei și nevoia consumatorului   Dezbatere: Cine fură căciula sectorului românesc de carne? Speaker-i: Liviu Harbuz-Vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură al Camerei Deputaților, Ștefan Pădure-Director Executiv ARC, Comisar Șef Daniel Biro-Șef Serviciu Investigații Fraude Agricultură, Industrie Alimentară, Silvicultură și Infrastructură al IGPR. Participanții sunt invitați să intervină cu întrebări și să intre în dialog.   12 iunie, ora 16 Masă rotundă-Riscuri majore: TVA ridicat, evaziunea, private label. Dintre speaker-i amintim pe: Claudiu Frânc-Președinte FCBR,Dorin Cojocaru-Președinte APRIL, Sorin Minea-Președinte APRIL, Ioan Ladoși-Președinte APCPR, Comisar Șef Petruț Stancu-Ofițer Special Serviciul Investigații Fraude Taxe și Impozite și Infracțiuni Intracomunitare, Florin Căpățână-Director Corporate Carreefour.Informații suprimentare și înscrieri pe www.meat-milk.ro.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2